Регистрирай се
5.0
image
няма
Изпрати съобщение
 
verified
plus

Мари Т. Учител

София, България
няма
Учител по испански език в град София.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Български език
Испански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 225 пъти
Посетители: 128
Последно онлайн: 09.02.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Испански език

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Испанска филология Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Мари Т.

Малко за учебния процес:

С всеки, с който не сме се виждали до сега и има съмнения дали ще се сработим и дали испанският език е "неговото нещо", винаги организираме една онлайн среща, тя трае 20 минути и е безплатна за вас. Винаги започваме с разговор на български или испански език, изборът е Ваш, за да определим какви са знанията Ви и какво можете да направите, за да ги подобрите. Така и Вие и аз имаме възможността да преценим дали мога да Ви помогна и дали този вид обучение Ви допада. В случай че е така, си изготвяме план и продължаваме. Ако пък не - бих могла да Ви дам съвет или да ви насоча към нещо по-подходящо за Вас.

В процеса на обучение винаги се съобразявам с Вашата цел: подготовка за матура или училище, подобряване на нивото или пък разширяване на вече придобитите знания. Основата на езика е една и съща независимо дали го учите с мен, в училище или в учебен център, просто при индивидуалното обучение съобразявам методите и материала с Вашите нужди и интереси. Имаме по-голяма възможност да говорим за притесненията и неяснотите, които имате, както и да говорим повече по темите, които ви вълнуват.

По време на часовете работим по развиването на способността Ви да се изразявате правилно в писмена и устна реч, да разбирате при четене и слушане, запознаваме се с испаноезичната литература, културата и историята на испаноезичния свят. 

Изпрати съобщение
до Мари Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ