Регистрирай се
5.0
image
0988 792 996
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Лора Никова Учител

ж.к. Лазур , 8001 Бургас, България map
бл. 4, вх. 2, ет. 1; зад "Краставицата"
0988 792 996
Първият ми опит с деца беше в Byron College в Атина, където бях поканена да проведа творческа работилница за изработване на вълнени пана. Преживяването беше много удовлетворяващо и реших да се развивам в тази посока. Искам да работя с деца, които са мотивирани да навлязат по-дълбоко в изобразителното изкуство, да изучават различни техники, да експериментират. Мога да ги науча на класическите похвати в графиката, живописта и скулптурата, но целта ми е най-вече да им помогна да намерят себе си като творци.
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 138 пъти
Посетители: 111
Последно онлайн: 13.11.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Изобразително изкуство

още »
10 лв.
90мин.

Уроци по Рисуване

още »
8 лв.
60мин.

Уроци по Живопис

още »
8 лв.
60мин.

Уроци и курсове по Приложни изкуства

още »
8 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Национална Художествена Академия София Стенопис Магистър
Сертификати и грамоти на Лора Никова
Допълнителна информация и професионален опит за Лора Никова

През последните няколко години провеждам арт занимания в някой езикови школи в Бургас (Школа Светулка и Magic School), както и самостоятелно. Наблюдавам учудващо развитие в децата, с които работя. Предварително подготвям проекта така, че всички да успеят да създадат изделие с което да се гордеят. Помагам им в творческият процес, докато придобият усет и станат самостоятелни. Имам индивидуален подход към всяко дете, стимулирайки го да се изразява своеобразно, без да наподобява мен или някой друг. Желанието ми е да работя с деца, които искат да навлязат по-дълбоко в изобразителното изкуство, да изучават различни техники, да експериментират. Деца, които са мотивирани и проявяват истинско влечение към изкуството. Мога да ги науча на класическите похвати в графиката, живописта и скулптурата, но целта ми е най-вече да им помогна да намерят себе си като творци. Имам над 20 години опит като лектор и водещ на курсове по медитация и източна философия, което ми дава предимството да усещам вътрешните потребности на хората и да ги мотивирам психологически. Програмата, която предлагам е според желанието на детето. Може да бъде еднонасочена в една живописна или графична техника, а може да бъде комбинирана и да включва разнообразни материали и техники (арт и крафт).

Галерия на Лора Никова
Изпрати съобщение
до Лора Никова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ