verified
plus

Конна база З. Спортен клуб

Скравена, България
Конна база „З.” е точното място за пълноценна почивка сред автентичната красота на Балкана.” Разположена до манастира „Св. Николай”, с. Скравена, общ. Ботевград. Отстои на 40 минути от София по магистрала Хемус.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3879 пъти
Посетители: 1520
Последно онлайн: 04.01.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Езда

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
16 лв.
60мин.

Уроци по Стрелба с лък

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Конна база З.
С паркинг
С ресторант или кафе
С аниматори
Допълнителна информация и професионален опит за Конна база З.

Еднодневна екскурзия до конна база „З.”, с. Скравена, до манастира „Св. Николай” 

•          Един ден сред природата - Предбалкана, на 40 минути от София по магистрала Хемус.

Езда, стрелба с лък, живи джаги и много подвижни игри, водени от нашите аниматори. Целят развиване на физиката, на ориентацията и координацията на децата, благоприятстват емоциите.

•          Един спортен ден на открито

Активностите се провеждат на открито, децата се запознават с природата и нейните особености.  Ръководят се от инструктори и аниматори и сигурността на децата е гарантирана.

 •         Един ден, посветен на екологията.

Децата се научават що е то "зелен живот", как да живеят в синхрон с околната среда. Опитват екологични продукти и виждат как те се произвеждат, запознават се с навиците на животните от фермата и тяхната естествена среда.

 Това е програма, която организираме в рамките на деня. Избираме атракционни игри и дейности, съобразени с възрастта на децата. Нашите развлекателни и практически програми целят подобряване на общуването между децата, сплотяване на колектива. Игрите и спортните дейности провеждаме в конна база „З.”, разположена в близост до манастира „Св. Николай”,  с. Скравена, общ. Ботевград. Отстои на 40 минути от София по магистрала Хемус. Екскурзиите са в рамките на деня, отпътуването е сутринта, от учебното заведение, а прибирането е около 17 часа.

Едноседмичното приключение в Конна база „З.” съчетава различни елементи: както физически, така и ментални. Освен ездата и разнообразните спортни дейности, децата се обучават в умения за екипна работа по един забавен и атрактивен начин, възпитават се в родолюбие и живот, в хармония с природата.

 Включва :

www.*** ;Закуска , Обяд и Вечеря www.*** ;Всекидневен урок обучение в езда www.*** ;Обучение по стрелба с лък www.*** ;Тенис на маса, Футбол, Плуване www.*** ;Система за закаляване www.*** ;Туристическо ориентиране www.*** ;Разнообразни игри на открито, Излети www.*** ;Собствена еко-зеленчукова градина www.*** ;Събиране на билки и запознаване с лечебните им свойства www.*** ;Посещение на манастира "Св. Николай" www.*** ;С децата целодневно работят аниматори

А на какви неповторими преживявания се радват децата, които гостуват в база "З." за 7 или повече дни! Ние им предлагаме една седмица, в която малчуганите ще получат уникалната възможност да общуват с най-добрите приятели на хората – конете, под формата на ежедневна езда и грижа за тях. Дните са изпълнени с много игри, състезания, тенис на маса, разходки в гората, ориентиране и запознаване с местната фауна и флора. В своите палатки децата се чувстват самостоятелно, като истински скаути. В базата се запознават с живота и бита на прабългарите и преди всичко с военното им изкуство. Обучават се в техническите правила по стрелба с лък и въздушна пушка. Незабравими остават вечерите около огъня, на който собственоръчно са си приготвили вкусна храна, както и спомените за тях.

В нашата конна база начинаещите ездачи могат да получат първите си уроци по езда от професионален инструктор, а тези които вече яздят добре, да направят разходка с любимото животно сред природата.Времетраенето на ездата е съобразено с желанието и възможностите на ездачите. Освен ездата, гостите могат да стрелят с прабългарски рефлексен лък, да играят тенис на маса или билярд, както и да посетят намиращия се до базата и включен в стоте национални обекта на България манастир "Св. Николай".

Галерия на Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.
Конна база З.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Конна база З.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Частна детска градина София горна Баня
Курсове Фризьорство
Дистанционно обучение по Английски език
Кик Бокс тренировки София
Уроци по Немски за деца
Курсове за Маникюр и Педикюр
Курсове по Английски в Малта
Курс Английски
Индивидуални уроци по Немски
Учител по Български език и Литература
Йога клуб
Йога упражнения за отслабване
Подготовка за матура по Философия
Фет бърнинг Йога
Школа по Немски език
Курсове по Шведски език
Аржентинско Танго
Курсове за Компютърна грамотност
Курсове по Английски език
Уроци по Пеене online
Уроци по Математика Варна
Частни уроци предлага частни уроци по Испански
Плуване калории
Частни уроци по Модерен Балет
Учител по Математика Младост
Уроци по Математика център
Искам да уча Английски
Пилатес София Борово
Курсове по Английски език в София
Уроци по Английски език Овча Купел
Школи по Английски език Велико Търново
Гръцки език за напреднали
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ