Регистрирай се
5.0
user
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
verified
plus

Компютърен център М. Школа, Курсове

Пловдив, България
Записването е по телефон без предплащане! При 5-6 заявки обявяваме дата и стартира курс. На първото занятие уговаряме останалите дати. Обадете се сега. Предлагаме това, което ще Ви направи успешни! Имаме над 10 годишен опит и хиляди часове вътрешнофирмени обучения в организации или изнесени обучения и семинари. Внимателно подбираме и развиваме преподавателите си за да гарантираме качествено обучение. В научният ни отдел следим новите тенденции и продукти.
Място:
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Испански език
Италиански език
Профилът е:
Прегледан: 4260 пъти
Посетители: 1520
Последно онлайн: 13.08.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Компютърна грамотност

още »
188 лв.

Уроци по Microsoft Excel

още »
188 лв.

Уроци по Microsoft Word

още »
188 лв.

Уроци по Фотография

още »
248 лв.
Допълнителни характеристики на Компютърен център М.
Допълнителна информация и професионален опит за Компютърен център М.

Интензивно обучение по официални учебни програми
На база материали на водещите американски и европейски компании в бранша, създадохме и верифицирахме отлично работещи учебни програми и методики. Натрупахме богат опит в създаване на персонализирани обучения в отговор на конкретни нужди.

Имаме много натрупан опит и го споделяме с Вас
В М. годишно организираме над 150 курса в Пловдив и региона. Нашите курсисти успешно се реализират на пазара на труда и ефективно прилагат наученото в курсовете. Оценяваме и обучаваме служители на десетки големи предприятия и фирми в цяла България.

При над 5 души организираме обучения на място във вашата организация по конкретна учебна програма, според нуждите и необходимите компетенции на служителите. Може да осигурим необходимото оборудване за успешно провеждане на обученията.

Предлагаме анализ на настоящите умения и ефективността на работа на служителите. Заедно може да анализираме процеса и предизвикателствата, които служителите срещат в работата си. Ще предложим план за работа и учебна програма за повишаване конкретни умения.

Галерия на Компютърен център М.
Компютърен център М.
Компютърен център М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Компютърен център М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ