verified
plus

Клуб Р. Школа

Варна, България
Клуб Р. не е масова школа или училище. Ние не се стремим към количество, а към качество. Ние не искаме да се разпиляваме в много области, затова се съсредоточаваме само в едно – английски език за деца от 7 до 18 години.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Профилът е:
Прегледан: 3593 пъти
Посетители: 1254
Последно онлайн: 23.11.21
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
8 лв.
60мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Клуб Р.

Системата, която използваме, е УНИКАЛНА. Разработена е от създателя на Клуб Р. – Илиян Илиев. Нашите ученици не използват учебници. При нас обучението е изцяло компютърно, базирано на интерактивни методи и техники на обучение.

 

Децата се разпределят в групи до 6 ученика в модерни класни стаи с най-нова техника. Всеки урок, провеждан с компютър, завършва с тест – възможност ученикът сам да се увери в степента на знанията си. Освен че децата по-бързо и трайно усвояват материала, липсва и субективността при оценяване на знанията им.

 

Търсеният резултат е децата да усвоят на високо ниво разговорния и академичен английски език.

 

Клуб Р. вече 15 години предлага висококачествено образование в атмосфера на приятелско съревнование. Обучението е допълващо към училищните програми.

Изпрати съобщение
до Клуб Р.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ