gold
verified
plus

Кети Г. Учител

2700 Благоевград, България map
Преподавам френски език на подрастващи (над 9г) и на възрастни: подготовка до ДЕЛФ В2; помощ за домашни, тестове, класни; активен диалог; преводи; писмени съчинения; изграждане на умения за писане на есе; подготовка за матури по френски език / ДЗИ / матури след 12. клас
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Френски език
Чешки език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2880 пъти
Посетители: 984
Последно онлайн: 18.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Френски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Кети Г.
Решаване на домашни
Специална педагогика
Образование Град Специалност Степен Випуск
9-та френска гимназия "Алфонс де Ламартин" София Френски език Гимназия 1994
СУ "Св. Климент Охридски" София Психология Бакалавър 2003
Допълнителна информация и професионален опит за Кети Г.

Всеки мой ученик дотук, бил той подрастващ или възрастен, е изисквал уникален подход. Това е, което ми носи и най-голямо удовлетворение в преподаването – да намеря онова зрънце в човека срещу мен, което да го накара да почувства моята радост от френския език, и като я почувства, тя става заразна, предава се върху него и това усещане, то е, за което си заслужава да продължа да се занимавам с преподаване.

Преподавала съм на начинаещи от езикови гимназии, при които най-голямото предизвикателство е да минем отвъд досадата на елементарните знания, за да запалим любовта към мелодията на езика.

Преподавала съм на напреднали ученици, които искат да получат сертификат за В1, при които най-голямото предизвикателство е да се доверим на интуитивното усещане за правилен изказ, и да пуснем от фокуса на вниманието многобройните правила на изключително тежката граматика.

Преподавала съм и на възрастни, които търсят лесно да получат сертификат за В2, за да могат да заминат в чужбина като пълноправни членове на профсъюз – при тях най-голямо предизвикателство е да стигнем до уважението, което езикът изисква, за да можем да изразим себе си в точната степен на усещането и смисъла, които искаме да вложим в комуникацията.

Вярвам безрезервно, че човек е истински добър само в това, което искрено го вълнува и към което изпитва истинска страст. За мен изучаването и преподаването на френски език е такова нещо. Ще се радвам да го споделя с тези от вас, които го чувстват по такъв начин.

Изпрати съобщение
до Кети Г.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ