Топ 7 дни
gold
verified
plus

Катерина Стефанова Учител

София, България map
Здравейте! Аз съм Катерина, 22 години, и съм завършила една от най-добрите гимназии в България – Математическа гимназия "Д-р. Петър Берон", Варна с отличен успех от 5.97. Към момента съм студент по специалност Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". В училищните години винаги съм била сред най-добрите ученици, като поддържах постоянен отличен успех.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 66 пъти
Посетители: 46
Последно онлайн: 20.09.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

1 - 4 клас
5 - 8 клас
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

1 - 4 клас
5 - 8 клас
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Човекът и природата

1 - 4 клас
5 - 8 клас
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Човекът и обществото

1 - 4 клас
5 - 8 клас
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Родинознание

1 - 4 клас
5 - 8 клас
цена по договаряне
Допълнителни умения на Катерина Стефанова
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
МГ "Д-р П. Берон" Варна Математика и немски език Средно 2021
СУ "Св. Климент Охридски" София Право Магистър 2026
Допълнителна информация и професионален опит за Катерина Стефанова

В училище не просто пишем домашни и учим наизуст – там докато усвояваме учебния материал, извличаме важни уроци и за живота напред – дисциплина, мотивация, адаптивност, борбеност. Учениците често се сблъскват със следните въпроси: Как да повярвам в себе си? Как да направя нещо, когато ни най-малко не ми се занимава с него? Как да преборя притеснението? Как да приемам провалите? Как да се справя с предизвикателство, когато нямам идея как да го направя? Как да не се откажа, когато ми е трудно? 

 Обичам децата и общуването с тях. Вярвам, че всяко дете може да разгърне потенциала си и да извлече най-ценните уроци от училище – било то учебни или житейски, стига да получи нужното внимание и подкрепа.

Именно затова предлагам частни уроци за ученици от 1-6 клас, които включват помощ при усвояването на учебния материал и изчистване на моментите, които са останали неясни в класната стая по следните предмети: Български език, Литература, Математика, Родинознание, Човекът и обществото, Човекът и природата. Предлагам помощ и напътствия при писането на домашни работи, както и изготвянето на проекти и презентации – целта е детето самостоятелно да ги изпълнява, но с необходимата подкрепа и насоки. Мога да бъда полезна и при целенасочена подготовка за контролни и изпитвания по дадени теми и учебни раздели. Целта ми е детето да повярва в себе си и с моя помощ да открие, че пътя до много добри и отлични резултати далеч не е труден, когато използва правилните модели на работа. В крайна сметка добрият учител е този, който става ненужен в даден момент.

С моята помощ вашето дете ще напредва по-уверено в учебния процес, но и вие като родители ще можете да се съсредоточите върху останалите си ангажименти, знаейки, че то получава необходимата подкрепа и внимание. Ако желаете заедно да дадем на детето ви възможност да учи с удоволствие и да постига високи резултати, ще се радвам да съм част от този процес!

Изпрати съобщение
до Катерина Стефанова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ