Регистрирай се
4.6
image
0877 153 873
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Камелия Малдонадо Учител

София, България map
0877 153 873
Испански за всички, които вярват, че един език не е просто купчина граматически правила и търсят уроци, които да посещават с желание и добро настроение.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 114 пъти
Посетители: 79
Последно онлайн: 08.05.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Испански език

още »
15 лв.
45мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Камелия Малдонадо

Уроците са подходящи както за напълно начинаещи, така и за хора, които са учили езика и желаят да опреснят и надгратят познанията си. Без възрастови ограничения.

По време на заниманията се набляга еднакво както на граматика, така и на разговор, за да се избегне ефектът "когато чета разбирам всичко, но не мога да кажа две думи" :) 

Създава се индивидуален учебен план, съобразен изцяло с нуждите и индивидуалния ритъм на всеки ученик. Ползват се разнообразни учебни материали. 

Опцията "наливане на знания с фуния" не се предлага, затова от учениците се очакват нужната мотивация и старание за максимално добри резултати. 

Предвид корона-приключението, онлайн форматът не занятията е за предпочитане. Първият урок от 1 учебен час (45 мин) е безплатен и неангажиращ. При желание да продължим да работим заедно, по банков път се предплащат няколко урока по ваша преценка. 

Изпрати съобщение
до Камелия Малдонадо
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ