gold
verified
plus

Иван Черешарски Учител

София, България map
https://yourspanishlab.substack.com
Английски, испански, иврит и журналистика! Дълъг опит в преподаването и работата с деца и възрастни. Ако нямате време за частни уроци, имам точното решение за вас - лесно, интересно и бюджетно за само 20 лева на месец! Представям ви своите курсове-самоучители по испански и английски. Посетете ги от посочените линкове и започнете с изучаването на езиците още сега!
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Иврит
Испански език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 1195 пъти
Посетители: 672
Последно онлайн: 19.06.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Испански език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Иврит

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Журналистика

цена по договаряне
Допълнителни умения на Иван Черешарски
Решаване на домашни
Допълнителна информация и професионален опит за Иван Черешарски

Езици и Журналистика: Английски, Испански, Иврит

Имам дълъг опит в преподаването и работата с деца и възрастни, както и професионален опит в журналистиката.

Предлагам частни уроци по английски, испански, иврит и журналистика. А ако нямате време за частни уроци, имам точното решение за вас – лесно, интересно и бюджетно – само за 20 лева на месец!

Предлагам курсове-самоучители по испански и английски. Посетете линковете в профила ми и започнете да изучавате езиците още сега! Там ще намерите повече информация за самите курсове.

А сега малко информация за мен:

Аз съм Иван Черешарски и имам повече от 5 години опит в преподаването на езици, включително в частна езикова школа. Притежавам сертификат CAE за най-високото ниво на владеене на английски – C2. Завършил съм Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“ с отличен успех и съм се класирал на 14-то и 11-то място в Средношколския конкурс по преводи на НБУ. 

Опитът ми с иврит започва в 134 СОУ “Димчо Дебелянов” до 7. клас, като след това продължих да го изучавам самостоятелно с native speaker и непрекъснато го усъвършенствам. Испанския ми беше втори език в гимназията, като след като завърших гимназия, си го продължих и към този момент е въпрос на време да се явя на DELE и да получа сертификат съвсем скоро. 

Професионален Опит

В медийните среди съм работил в bTV, където съм правил международни интервюта и преводи за международните медии и предавания. Създадох собствено онлайн списание на английски език – ‘I Couldn’t Help But Wonder’ в международната платформа Medium и работя и като журналист на свободна практика.

Преподаването обаче винаги е било част от живота ми. Имам опит като преподавател в една от най-големите езикови школи в страната и в момента имам свои ученици на всякакви възрасти, с които работим усилено по осъществяването на техните цели. Учениците ми ценят интересния ми подход към езика.

Обещавам ви, че заедно ще отворим вратите към един нов свят за вас!

Езикови Умения

Английски: Притежавам сертификат CAE за най-високото ниво на владеене на английски – C2. Завършил съм Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“ с отличен успех и съм се класирал на 14-то и 11-то място в Средношколския конкурс по преводи на НБУ.

Иврит: Започнах да уча иврит в 134 СОУ „Димчо Дебелянов“ до 7. клас и продължих самостоятелно с native speaker. Непрекъснато усъвършенствам знанията си.

Испански: Подобно на иврита - въпрос на време е да удостоверя знанията си и със сертификат.

Журналистика

Прекарах година и три месеца в bTV, където освен работата ми като репортер и редактор, бях водещ на видео подкаста на LadyZone. В момента работя и като журналист на свободна практика и развивам успешно списание в международната платформа Medium.

Галерия на Иван Черешарски
Изпрати съобщение
до Иван Черешарски
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ