Регистрирай се
5.0
image
0877 493 308
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
gold
verified
plus

Иван Богоев Учител

ул. „Хан Аспарух“ 36 , 4000 Пловдив, България map
до Акваленд, комплек Олимпия, секция 3, ет.6, арт студио по дизайн и изобразително изкуство
0877 493 308
Graphic Art Designer в Bulbrand Graphic designer в 99designs Concept Artist (Freelance) в Freelance Concept Предишна работа като Graphic Designer and Illustrator за ИК Жанет 45 Предишна работа като event and advertising managment coordinator, graphic designer за Анимарт - филмово, анимационно студио, дизайн и Рекламна Агенция Изучавал BS Digital Illustration and Animation в/във Нов Български Университет Изучавал графичен дизайн и комикс в Florence Design Academy
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4138 пъти
Посетители: 1885
Последно онлайн: 18.03.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Графичен дизайн

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Рисуване

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Английски език

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Adobe Illustrator

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Adobe Indesign

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Adobe Photoshop

още »
15 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Florence Design Academy Флоренция Илюстрация и Графичен дизайн Магистър 2013
Нов Български Университет София Анимационно кино/ Графика и илюстрация Бакалавър 2011
Сертификати и грамоти на Иван Богоев
Допълнителна информация и професионален опит за Иван Богоев

Практикуващ професионален графичен дизайнер с обучение и практика получени във Флоренция, Италия. Над 7 години опит като дизайнер, художник, илюстратор, а от 2013 и като лектор по графичен дизайн и история на графичния дизайн. 

Допълнително предлага въвеждане, обучение и практика в дизайна на анимационни, фентъзи и комикс типажи както и концептуален дизайн на среди ( environment & backgrounds ). Предлага уникална възможност за ученици, гимназисти, кандидат-студенти, полупрофесионалисти и професионалисти да творят в реално време с графичен таблет Wacom и цпециализиран софтуер за дигитално изкуство на голям мулитмедиен екран! Какво по-добро от това да тествате заложбите си с последнитре технологии в арт индустрията.

Иван е добил допълнителен опит като преподавател в Plovdiv Design Academy, Интер Алианс, Anglia School, Класик, Кембридж Център в Пловдив. Подготвя кандидат-студенти за чужбина като по желание на обучаемия(мата) може да проведе занятието и на академиен английски език с цел по-удобно и достъпно подготвяне за запланувано продължаващо обучение в чужбина.

Иван прилага в практиката своите умения и знания като художник-илюстратор и графичен дизайнер за издателства като Жанет 45, рекламна агенция Анимарт ЕооД, детски магазини Вис Виталис, КикаБу Груп, Булбранд Медия.

Иван освен магистърска диплома по графичен дизайн има и бакалавърска по анимация и илюстрация от Нов Български Университет. През 2011 той реализира късометражен анимационен филм, с който завърва успешно обучението си по анимация в София, а по-късно авторският му филм е представен на международния филмов фестивал Балканима в Белград.

Иван е изработвал и стенописи ( фрески ) по поръчка за големи и малки пространства. Освен това той има реализирани в тираж в цялата страна три книги, на които е илюстратор и графичен дизайнер. Това са книгите: " Лунната люлка" на Анета Дучева, "Двойното дъно на небето" на поета Георги Николов и "Бакелитова ръкавица" на Мартина Илиева. 

Галерия на Иван Богоев
Изпрати съобщение
до Иван Богоев
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ