Регистрирай се
verified
plus

Юлиян А. Учител

Видин, България
Учител по история в град Видин.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Български език
Италиански език
Румънски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 554 пъти
Посетители: 287
Последно онлайн: 07.02.18
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по История и цивилизация

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" Велико Търново История и цивилизация Магистър 1981
Допълнителна информация и професионален опит за Юлиян А.

Натрупан опит повече от 30 години не само като преподавател в гимназиален курс, но и като т. нар. "частни уроци"! При желание  и мотивация от учениковата страна,успеха е винаги на лице!

 

Всеки курс цели:

- Системно вникване в учебния материал, заложен в програмата, научаване на фактологията, която включва той - придобиване на умения за интерпретация на исторически източници.

- Усвояване, разбиране и приложение на историческия материал - придобиване на висока компетентност за интерпретация на факти и процеси, придобиване на умения за работа с историческа карта и за създаване на хронология на историческите процеси.

 

ОРГАНИЗАЦИЯ

Всеки курс започва с входящ тест, целящ определяне на нивото на ученика; обучението се провежда ежеседмично по определен график без да се лимитира времето, но не по-малко от 3 академични часа; предвиждат се бонус от време за всеки ученик при конкретни трудности в усвояването на материала; всяко занятие започва с тестване на преподадения на предходното материал; след всяко занятие учениците имат ангажимент да научат преподадения материал и да подготвят за следващото писмена домашна работа, която се рецензира и получава оценка по шестобалната система и точков вариант; на определени етапи от подготовката се провеждат писмени и устни изпити, които целят определяне на моментното ниво на подготовка; Всяка изпитна работа се анализира подробно за ученика с поставяне на конкретни препоръки за отстраняване на допусканите грешки. Обучението завършва с неограничен брой пробни тренинг изпита;

 

УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ

Курсът се водят по утвърдени учебници, одобрени от МОН, съобразени с изискванията за ниво и задълбоченост на познаване на материала. Основните учебници се комбинират с лекционен курс и мултимедийно обучение.

Изпрати съобщение
до Юлиян А.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ