Регистрирай се
verified
plus

Юлиана Т. Учител

София, България
Преподавател с опит в метода на преподаване на изобразително изкуство на студенти в рамките на докторска степен в НХА, с опит в гимназиален курс и по програма на Художествени училища със стаж в НУИИ "Илия Петров", опит в работа и методика на преподаване с по малки деца, както и програма за възрастни -любители. Помощ при изготвяне на портфолио за кандидатстване в художествени училища и университети в страната и чужбина.
Място:
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Румънски език
Руски език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1638 пъти
Посетители: 882
Последно онлайн: 06.09.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Изобразително изкуство

още »
цена по договаряне

Уроци по Френски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Живопис

още »
цена по договаряне

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Национална Художествена Академия София Живопис и рисуване Доктор 2009
СУ "Св. Климент Охридски" София Румънска филология Магистър 1992
Допълнителна информация и професионален опит за Юлиана Т.

ЗА MEН: 

Завършила съм Национална Художествена Академия в София - бакалавър, магистър, докторска степен към Катедра Живопис. Имам втора специалност Педагогика и Методика на Изобразителното изкуство. Имам преподавателски опит  с различни възрастови групи. Познавам методиката на преподаване на изобразително изкуство, прилагам и творчески методи. Същевременно съм действащ художник. 

 

Уроците по рисуване и живопис включват задълбочено овладяване на основни умения за рисуване - натюрморт с прости и сложни предмети свързан с  формата за кандидатстване в средните художествени училища и ВУЗ, подготовка на ученици, които не са в художествени училища, както и подготовка за НХА- основи на портрет, изграждане и конструиране на човешка фигура,  знания по перспектива, симетрия, овладяване на щрих, изграждане на обем, светлосянка и тн.

 

Овладяване на умения и знания за рисуване на глава и човешка фигура-като тук се включват основни знания по анатомия за художници, бързи скици, работа с жив модел. Възможност за занимания и овладяване на умения за перспектива и  бързи скици.

 

Обладяване на различните живописни техники - акварел, темпера, пастел, акрил и маслена техника.

 

Подготовка на портфолио за кандидатстване в ВУЗ в чужбина. Подготовка по рисуване, илюстрация, живопис за ученици, които Не са в художествените училища. Подготовка по рисуване и живопис по програмата на художествените училища и паралелки.

 

Работя индивидуално според темпото и нивото на всеки ученик.

 

Рисуване, което е подходящо за заети в графичния дизайн и друг дизайн, който изисква умения по рисуване.

 

Възрастни - любители също биха могли да се включат като рисуват по желание различни теми и сюжети с цел овладяване на основни умения в рисуването и живописта

 

Група за подготовка за изпитите за средните художествени училища.Опит в преподаването по формата на изпита за средните художествени училища и гимназии.Резултати - много приети ученици.

Галерия на Юлиана Т.
Юлиана Т.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Юлиана Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ