Регистрирай се
4.7
image
0887 778 220
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Искра Борисова Учител

София Център, София, България map
София център
0887 778 220
30 години преподавам сугестопедичен ускорен английски , гръцки и руски език. Ползвам най-ефективната учебна методика за ускорено запомняне и над пет пъти по-бързо проговаряне - Сугестопедия, както и с други методи.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Гръцки език
Немски език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1006 пъти
Посетители: 449
Последно онлайн: 05.09.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Гръцки език

още »
цена по договаряне

Уроци по Руски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Сугестопедия и Сугестология

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Искра Борисова
Допълнителна информация и професионален опит за Искра Борисова

Дипломант съм на световноизвестния д-р Георги Лозанов за сугестивен (чрез свобода и радостни емоции) подход в обучението и възпитанието, съобразен с човешката психология, с устройството и функционирането на човешккия мозък и преподавам Английски, Гръцки и Руски език с методиката за ускорено овладяване на чужд език Ускорено учене и Сугестопедия-Accelerated learning. Обучавам и учители и директори на езикови центрове в тази уникална методика.

Методът на д-р Лозанов не само активизира огромния потенциал на мозъка, а  помага за изграждане на личности, които вярват в собствените си възможности. Сугестопедията е педагогическа система, призната от ЮНЕСКО за по-висш метод на обучение. Посредством методите на сугестопедията без стрес, напрежение и без домашна работа се постигат многократно по-високи резултати в сравнение с традиционните форми на обучение.КАК ДА ПРОГОВОРИШ ЕЗИК ЛЕСНО като на игра с уникалния метод Сугестопедия в моите уроци - ЗВЪННИ НА ВАЙБЪР 00 359 887 778 220 - Английски, Гръцки и Руски език с най-ефективната методика за ускорено запомняне и над пет пъти по-бързо проговаряне , както и с други съвременни учебни системи за лесно овладяване на езика; разговорен, бизнес, специализиран английски, английски език за начинаещи, напреднали и изпити за международни сертификати, за работа в чужбина, както и ученици за външно оценяване по английски език след 8 клас и за матури.

 Извършвам ефективно обучение на заети хора. Натрупала съм дългогодишен опит и работа с ученици от ралични нива и възрасти, а също и със студенти в два университета. Обучавам и колеги преподаватели в методиката Сугестопедия - Ускорено учене. Обучението е гъвкаво и достъпно. Подготвям ученици  за външно оценяване по английски език след 8 клас и матура след 12 клас. Работим индивидуално или в група. Преподавам и с най-ефективната учебна методика за ускорено запомняне и над пет пъти по-бързо проговаряне - Сугестопедия, както и с други съвременни учебни системи за бързо и лесно учене на езика; разговорен, бизнес, специализиран английски за различни професии, английски език за начинаещи, напреднали и изпити за международни сертификати.

 

Ако искате да проговорите Английскир Гръцки и Руски без усилия и без страх,

Без домашни. Без стрес. Без умора. С много музика, игра, творчество и смях.Ако вече сте учили английски, но Ви е трудно да се изразявате и да участвате в разговори, моите уроци са за Вас.

 

Практически ориентирани уроци за всички възрасти и нива, ненатоварващи с фокус върху говоренето.

Специализирани уроци по формата на изпитите по английски език в Софийския и Великотърновския университет. Подготовка за изпити FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL iBT. Бизнес английски. Помощ за училище . Работа с начинаещи, средно напреднали и професионалисти.
Елате в уютна приятелска среда в камера в Скайп ISKRA BORISOVA ATANASOVA

Галерия на Искра Борисова
Изпрати съобщение
до Искра Борисова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече