platinum
verified
plus

Йордан Ц. Учител

ул. „Дойран“ , 9002 Варна, България map
до Окръжна болница Варна
https://matematika.help
Здравейте! Предлагам уроци по математика- 4-12 кл. Повготовка за състезания, НВО, профилирана матура, кандидатстване в университет в чужбина с изпит по математика на английски или немси. За ученици със специални езикови потребности или планове- мога да преподавам материала по математика, освен на български, и на чужд език /английски, немски или руски/. За повече подробности, моля не се колебайте да се свържете с мен.
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3613 пъти
Посетители: 1477
Последно онлайн: 15.07.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
Кандидат-студенти
Международен Бакалауреат
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Напреднали
40 лв.
60мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Йордан Ц.

Провеждам индивидуални уроци по математика - от 4 до 12 клас включително. Имам опит от над 15г. Владея английски, немски и руски и  подготвям по математика кандидат-студенти за университети в чужбина. Преподавам математика на английски език на ученици към филиал на американска гимназия във Варна. Завършил съм IЕГ, а след това математика и компютърни технологии в Германия и бизнес администрация в САЩ. Математиката е моя страст, а преподаването ми дава усещането за призвание. Като учител съм строг, изисквам дисциплина и ангажимент от страна на ученика, но също така се опитвам да събудя стремежа към нови знания.

 

Изпрати съобщение
до Йордан Ц.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ