verified
plus

Йоана Г. Учител

Пазарджик, България
Предлагам курсове по английски език за деца от първи до четвърти клас в област Пазарджик и околия. Голямото предимство, което предлагам са частни часове с индивидуални личности, които имат желание да научат езика на по-високо ниво, от това което могат да предложат в общообразователната система.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
под 1 година
Профилът е:
Прегледан: 264 пъти
Посетители: 223
Последно онлайн: 31.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
Начинаещи
Средно ниво
15 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Йоана Г.
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Barton Peveril College Eastleigh, Southampton Psychology Гимназия 2023
Допълнителна информация и професионален опит за Йоана Г.

Предлагам курсове по английски език за деца от първи до четвърти клас в град Пазарджик и областта. Голямото предимство, което предлагам са индивидуални часове на хора които имат желание да научат езика на по-високо ниво, от това което могат да предложат в общообразователната система. Уроците могат да се провеждат на обществено място (в град Пазарджик) или онлайн - дистанционно.

 

Допълнително съм отворена към това да помагам на ученици с домашни от училище и/или нужда от допълнителна помощ която се фокусира главно в училищният предмет или изпит. 

 

Услигите включват и: Правилен изговор на думите, четене, писане, и слушане на английски език; с добавена разлика между двата диалекта - Американски и Британски диалект, тяхната разлика и различното произношение (ако ученика има интерес към това).

 

Спрямо разговорният английски език, мога да помогна и с това, като ви подготвя за всичко, което може да ви е нужно за екскурзия и/или местене в англо-говоряща държава. 

 

Цената е основно по договаряне. Средната сума е 15лв за един учебен час (45 минути) и се дължи на нивото ви, изискванията и интензивността на уроците.

Изпрати съобщение
до Йоана Г.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ