verified
plus

Институт за развитие на социални умения "ИРСУ" Школа

Пловдив, България
Идеята на тренингите и обученията (и другите формати), които предлагаме, организираме и провеждаме е да подкрепим и съдействаме за личните и професионалните успехи и постижения на всеки човек, избрал алтернативна инвестиция в собственото си развитие и пътя на ученето през целия живот.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3598 пъти
Посетители: 1760
Последно онлайн: 20.11.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Психология

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Маркетинг

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Институт за развитие на социални умения "ИРСУ"
С ресторант или кафе
Допълнителна информация и професионален опит за Институт за развитие на социални умения "ИРСУ"

Целите, които си поставяме са свързани и в съответствие с целите, които стоят пред всяко едно обучение за възрастни, а именно – осигуряване на възможност да се учи чрез опита, активното участие и включване, изводите и практическото приложение.


При създаването на съдържателната част, всеки от обучаващите треньори се обляга на теоретичните постановки по темата, които поднася синтезирано по атрактивен начин.
При изграждането на дизайните и процесуалната част използваме, предоставяме и прилагаме богат набор от активности, упражнения, казуси, инструменти, стратегии и техники, които подкрепят и съдействат за усвояване,  надграждане и затвърждаване на уменията и компетенциите в конкретната тема (област).
При протичането вплитаме и осигуряваме баланс и хармония между собствените си знания, умения и опит и тези на участващите и по този начин постигаме максимална удовлетвореност и полза и за двете страни.
Независимо от формата на събитието – тренинг, обучение, презентация обучителна сесия, семинар или уъркшоп, ние се придържаме към максимата професионализъм, отдаденост, устрем и плам. Убедени сме, че който може и знае, трябва да предава нататък, за да има шанс и другите да знаят и могат.

 

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ.

 

Хора в активна възраст с интереси и желание за лично и професионално развитие – учащи, студенти, работещи, свободно практикуващи, преподаватели, учители, практикуващи в образователната сфера и всеки, който е избрал да се учи, образова, обогатява чрез нови, алтернативни и атрактивни методи и техники.

Изпрати съобщение
до Институт за развитие на социални умения "ИРСУ"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ