Регистрирай се
5.0
image
0889 988 811
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Илияна Крайчева Учител

ж.к. Лозенец, София, България map
до метростанция Дж. Баучер
0889 988 811
Повече от двадесет години преподавам любов към италианския език. Едновременно с това се старая да развия у децата и младежите уменията за учене, способността за концентрация и запаметяване. Прилагам индивидуален подход към всеки ученик, обичам да намирам силните страни и така да стимулирам още по-успешен учебен процес.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 96 пъти
Посетители: 63
Последно онлайн: 22.09.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Италиански език

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София италианска филология Магистър 2000
Допълнителна информация и професионален опит за Илияна Крайчева

Повече от петнадесет годишен опит като частен учител в помощ на учениците от италиански лицей в София. Обяснявам ясно и разбираемо, проверявам постигнатите умения и не обичам да минавам напред с материала, ако той не е усвоен. Гордея се, с многобройни ученици, които от двойки за кратко време стигат до шестици. 

Опит с малки деца на  възраст от  6 години нагоре. Разполагам с над 30 учебника, с които преподавам съвременен италиански език, както говорим, така и писмен.

Разбира се преподавам и на възрастни ученици от всички нива. Разговорен или специализиран съвременен италиански, по интуитивен подход, при който не се зубрят граматични правила. 

Имам опит и в преподаване на специализиран италиански език в различни области: юридически, медицински, счетоводна терминология и т.н.    

Изпрати съобщение
до Илияна Крайчева
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ