Регистрирай се
5.0
image
0877 183 200
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Хюсейн Йехия Учител

София, България map
0877 183 200
Частни уроци по арабски език и английски за начинаещи, хора които искат да научат езика и студенти, които се нуждаят от допълнителна помощ в изучаваните от тях дисциплини. Цената за час зависи от броя часове на месец като максимума е 18 лв. на астрономически час . Има възможност и за преподаване онлайн чрез '' Skype '' и “ Zoom”.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Арабски език
Руски език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 198 пъти
Посетители: 145
Последно онлайн: 20.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Арабски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Хюсейн Йехия
Допълнителна информация и професионален опит за Хюсейн Йехия

Индивидуалните уроци дават възможност чуждият език да се усвоява по индивидуална схема, напълно адаптирана към желанията на курсиста. Подходящо е за хора, които имат пропуски в своите знания, които искат бързо да си „опреснят” езика или усъвършенстване на разговорния арабски. Продължителността на курса, точните дни и часове отново биват специално уговорени с клиента, като обучението бива онлайн за вашето удобство.

Преди започване на даден курс е важно както за Вас, така и за мен, да проверим нивото на Вашите знания. Ще го проверя и изпратя обратно напълно безплатно, като Ви дам точен отговор за нивото на Вашите умения по арабски език или английски език базирани на дадения тест, както и възможностите за бъдещото Ви обучение.

 

Изпрати съобщение
до Хюсейн Йехия
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ