platinum
verified
plus

Гинка Попова Учител

ул. „Сливница“ 6 , 4003 Пловдив, България map
* Преподавател по български език и литература и френски език * Подготовка по БЕЛ за кандидатстване след 7. клас и за матура в 10. и 12. клас * Френски език - помощ през учебната година; летни занимания; подготовка за матурата по френски език в 12. клас; френски език по нива съгласно Общата европейска езикова рамка * Редакция на текстове * Помощ за студенти - филолози и от новите магистърски програми за преквалификация * НЕ ПИША курсови и дипломни работи - плагиатството не е смисълът на образованието!
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 6407 пъти
Посетители: 2938
Последно онлайн: 12.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
50 лв.
90мин.

Уроци и Курсове по Френски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
50 лв.
90мин.

Уроци и Курсове по Български за чужденци

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Възрастни
Начинаещи
50 лв.
90мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Българска филология Бакалавър
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Превод и интеркултурна комуникация с френски език Магистър
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Актуална българистика (литературоведски и езиковедски профил) Магистър
Частен колеж по педагогика на Аквитания, специализация Бордо, Франция Педагогика, изкуства, литература Бакалавър
Alliance française de Plovdiv Пловдив Diplôme de français langue étrangère - D.E.L.F. - B2 -
Alliance française de Plovdiv Пловдив Diplôme approfondi de langue française - D.A.L.F. - C1 -
Допълнителна информация и професионален опит за Гинка Попова

Задълбочено обучение по български език и литература

Всеки уважаващ себе си човек държи на грамотността си и широката си литературна култура. Това е гаранция за успешното му вписване в една културна среда по време на средното образование и е гаранция за отлично представяне по време на висшето му образование и по-нататъшното развитие в професионалната сфера и общуването с хората.

Индивидуално обучение по български език и литература е в помощ на учениците от 5. до 12. клас. Подготовката по езикова култура и по българска литература е неизменна част от обучението, предшестващо кандидатстването в престижните университети в страната ни. Заниманията по български език и литература наблягат на задълбочената подготовка върху правописната и пунктуационната норма на българския книжовен език. Литературните часове обхващат всичко, което се изисква от Министерство на образованието за подготовката на учениците по литература. Процесът е съсредоточен върху задълбоченото познаване и обсъждане на литературните произведения, практически задачи и упражнения върху различните жанрове текст.

 

Френски език и литература

Прекрасният и мелодичен език на любовта, на аристокрацията и дипломациятa ще открие пред вас нови хоризонти и ще Ви запознае с френската култура и особеностите на френския начин на живот.

​В настоящето френският език все повече губи своите позиции от преди десетилетия. Този процес се наблюдава не само в нашата страна, но и в политиката на Френската република, като последната се сблъсква и се налага да се справя с други проблеми от обществен характер, като това закономерно пречи да се обърне внимание на популяризирането на френския език в Европа и по света. Всичко, изброено дотук обаче, би следвало да ни накара да бъдем по-любознателни в стремежа си да опознаваме чужди езици и култури. И много повече защото английският отдавна не е достатъчен. 

​Подготовката по френски език е от полза за всички, които имат интерес и желание да се развият повече от другите с ученето на език, познаването и служенето с който винаги впечатлява и предизвиква.  

​Усвояване на френски език могат да провеждат деца и младежи, както и възрастни. Като освен общ френски, подготовката може да се фокусира върху разговорната област (самата тя, включващата разнообразни подобласти), френска цивилизация, френска граматика, бизнес френски по нива, медицински френски. 

​Занимания и помощ за кандидат-студенти и студенти в лингвистични специалности (било то чисти или хибридни), подготовка за текущи изпити, помощ при задания за преводи от различни области, например екология, право, художествена литература, медицина и други. 

 

Български език за френскоговорящи / Apprentissage de la langue bulgare pour les francophones

Pour ceux et celles qui veulent apprendre ou améliorer leur connaissance du bulgare.

Chers amis - vous qui êtes francophones, français ou vous dont la langue maternelle est le français! Si vous ne connaissez pas notre langue mais vous vivez en Bulgarie depuis peu de temps; si vous travaillez en Bulgarie ou même si vous visitez notre beau pays de temps en temps et vous avez envie d'apprendre ou d'améliorer le bulgare! Profitez de la possibilité d'apprendre notre belle langue! 

 

http://www.ciep.fr/ ; http://cnrtl.fr/ ; http://institutfrancais.bg/ ; www.bas.bg ; http://liternet.bg/ ;

 

 

 

Галерия на Гинка Попова
Изпрати съобщение
до Гинка Попова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ