verified
plus

Георги Ш. Със Сертификати / Лицензи Учител

София, България
Обичам професията си, защото езикът развива въображението и хуманитарното й профилиране ни помага да се разбираме. Радвам се, когато учениците ми се реализират успешно и намерят своето призвание в учебни заведения, кариерата и обществото.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2933 пъти
Посетители: 982
Последно онлайн: 24.12.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Кандидат-студенти
9 - 12 клас
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
24 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Бизнес Английски език

Кандидат-гимназисти
Кандидат-студенти
9 - 12 клас
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Сертификати, лицензи и грамоти на Георги Ш.
Георги Ш.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Георги Ш.

Здравейте. Занимавам се с английски от 16 години. Винаги съм намирал английския език и литература за интересни. Английският език е де факто съвременният глобален език на света, което налага универсален стандарт за комуникация в професионален контекст или среда. За това се стремя постоянно да обновявам знанията си всестранно, за да ги актуализирам съответно развитието на английския, който се променя все по-бързо и бързо след Дигиталната революция и съответните изменения в преподаването му.

В момента се обучавам за взимането на сертификат TEFL (Teaching English as a Foreign Language), който признава международно знанията и професионалните ми умения като учител по английски език.

 Първият урок е напълно безплатен с продължителност от 3 часа. Той е диагностичен с цел да се определят езиковите Ви нужди и ниво, за да се изготви план на обучение, който да отговаря на Вашите потребности (общ английски, бизнес английски, подготовка за изпит или сертификат, разговорен английски и т.н.) Всеки ученик има различен стил на обучение и възприема  информация по различни начини. Някои ловко се учат да четат бързо, други имат усет към правилата в граматика, а трети имат естествения талант да прихващат разговорни фрази без да полагат усилия :)

 

Преподавал съм професионално в частна езикова школа от 2012 до 2018. В училището натрупах опит с клиенти от различни възрастови групи и професиионални среди. Няма една единствена формула за изучаване на език. В случай, че се притеснявате, че по някакъв начин не сте от този тип хора, на които езиците им вървят лесно, бих добавил, че всеки има капацитета да научи чужд език стига да полага усилия и да попадне да правилния учител :)

 

Какво представлява един първи урок при мен:

 

Гледам да опозная ученика си и затова започвам урока с интерактивна неангажираща игра c цел да се опознаем. Провеждам тест за определяне на ниво спрямо Европейския индекс за езикова оценка (международна скала за оценяване на език ). Тестват се уменията за слушане, четене, говорене и писане. 

 

Използвам разнообразни материали (хартиени и електронни), които осигурявам напълно безплатно! 

 

Редовно пускам форми за обратна връзка, за да да изразите какво Ви харесва в уроците ми и какво не. Така има има двупосочна комуникация, която ме стимулира да адаптирам педагогическия си подход, така че да улесня езиковото обучениее  Редовната обратна връзка е полезна и за мен, тъй като мога да Ви опозная и да изготваям уроци съобразно индивидуалните Ви интереси или професионални нужди.

 

Освен наживо, онлайн преподаването може да е много забавно, защото обикновено се използват интерактивни дейности като игри, песни и клипчета. Има много онлайн приложения, които внасята динамика в уроците и много от тях са напълно безплатни!

На  разположение съм на:

телефон: тел: ***
WhatsApp: тел: ***
Skype: live: *****
email: ***@***

Георги Ш.

Изпрати съобщение
до Георги Ш.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ