Регистрирай се
5.0
image
0889 840 111
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Георги Шумков Учител

бул. „Мадрид“ 40 , 1505 София, България map
трамваи: 20/22; автобуси: 9, 72, 413
0889 840 111
Здравейте. Занимавам се с английски, езикознание и литература от около 8 години. Преподавал съм професионално в частна школа от 2011 да 2019: https://www.facebook.com/expressenglish.net/. От 2019 предлагам частни уроци, които изготвям спрямо индивидуалните нужди на ученика.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 143 пъти
Посетители: 87
Последно онлайн: 30.06.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
16 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Английска филология Бакалавър
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" София Чуждоезиков - испански език Средно 2009
Сертификати и грамоти на Георги Шумков
Допълнителна информация и професионален опит за Георги Шумков

Здравейте. Занимавам се с английски, езикознание и литература от около 8 години. Преподавал съм професионално в частна школа от 2011 да 2019: https://www.facebook.com/expressenglish.net/. От 2019  предлагам частни уроци, които изготвям спрямо индивидуалните нужди на ученика.

 

В момента съм в процес на обучение на международно признат курс TEFL (Teaching English as a Foreign Language). При завършването му, ще ми бъде издаден сертификат и ще мога да преподавам английски в чужбина на всякакви народности, възрасти и нива. Допълнително, смятам да доразвия квалификацията си, като запиша DELTA на Кеймбридж, но нека не избързвам :)

 

За повече информация: https://www.theteflacademy.com/

От октомври смятам да довърша бакалавърската си степен по английска филология и да специализирам педагогика.

 

Използвам Zoom за онлайн преподаване :) Първият урок е напълно безплатен с времетраеност - 3 часа. Той е диагностичен както за определяне на езиковото ниво, така и за да получа информация от ученика за техните цели, интереси и стил на обучение :)

Онлайн софтуера, апликации и енциклопедии за уроците ни, които са сред най-конкурентните на виртуалния пазар:

https://miro.com/
https://storybird.com/
https://quizlet.com/
https://writeandimprove.com/
https://www.onestopenglish.com/

 

Какво представлява:

1) Гледам да опозная ученика си и затова започвам урока с интерактивна неангажираща игра, чиято цел е да се опознаем.
2) Провеждам тест за определяне на нивото спрямо Европейския индекс за езикова оценка (CEFR), като се тестват уменията за слушане, четене, говорене и писане. Ще получите резултатите и обратна връзка по имейл, социална медия или телефон след урока.
3) Тъй като уроците ще са индивидуални, през последните 20-30 минути се фокусирам изцяло на Вашите нужди. Някои хора търсят разговорен английски, други искат да упражняват само граматика, трети спешно се готвят за изпит. Тъй като всеки има индивидуален стил на обучение, някои ученици се усвоят и обработват информация по-добре чрез говорене, други като четат редовно, а трети - чрез движение! Да, затова се използват и ролевите игри. Най-важното в края на урока е да не се притеснявате от мен и да споделите какво точно желаете да научите от мен, как искате да го постигнем, да ми разкажете за академичните си цели или най-съкровените мечти. Език се учи, когато ученикът говори за това, което му е на сърце и му е интересно :)

 

Естествено, посещавам адреси и приемам ученици у дома :) Занимавам се главно с подготовка на деца над 12-годишна възраст, юноши и възрастни, като определям целите на уроците спрямо индивидуалните изисквания на клиента. Специализирам с подготовката за матури, кандидатстудентски изпити, Кеймбридж Сертификати, TOEFL, IELTS и SAТs. Предпочитам постепенно да надграждам езиковите умения на учениците си, така че те сами да усетят прогреса и да придобият самочувствие.

 

Имам добре изграден метод, който комбинира хартиени учебници и помагала и онлайн средства: редовно използвам виртуална дъска, игри, клипчета и песни. За да засиля асоциативното възприемане на нова информация, особено важно при изучаването на лексика, често разработвам mind maps или търся конкретен епизодичен спомен (в психологията това е ярък спомен, свързан с емоционално преживяване). Всеки урок има за цел развитие на различно лингвистично умение - примерно, разговорният неформален жаргонен английски понякога е по-важен от формалния регистър, който е шаблон при писане на дискурсивно есе. Някои ученици се притесняват, че имат пропуски в граматиката, но истината е, че терминологията е излишна освен ако сами не настоявате. Упражнявам и британско, и американско произношение и ще се радвам постепенно да ви науча на едно от тях.Ако имате допълнително въпроси или заплащането, което варира спрямо формата на преподаване, мож да ме потърсите на:

телефон: 0889 840 111
Viber: +359889840111
WhatsApp: +359889840111
Skype: live:gushergookvim
email: georgishumkov999@gmail.com

Георги Шумков

Изпрати съобщение
до Георги Шумков
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ