Регистрирай се
5.0
image
0888 557 743
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 3 потребители
gold
verified
plus

Георги Янков Учител

булевард „кн. Мария Луиза“ 77 , 1202 София, България map
0888 557 743
0888 55 77 43 Уроци по поп и джаз пеене, солфеж и теория на музиката.Включват: разпяване, вокално дишане, упражнения за развиване на диапазона на гласа, модерни техники, работа по дикция и артикулация, модерна постановка, подготовка на песни за конкурси и фестивали в България и чужбина. Подготовка за постъпване в музикални училища, музикална академия.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 5396 пъти
Посетители: 2789
Последно онлайн: 04.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и курсове по Вокално изкуство

още »
45 лв.
60мин.

Уроци по Музика

още »
цена по договаряне

Уроци по Теория на музиката

още »
цена по договаряне

Уроци по Солфеж

още »
цена по договаряне

Уроци по Поп пеене

още »
45 лв.
60мин.

Уроци по Джаз пеене

още »
45 лв.
60мин.

Уроци по Пеене

още »
45 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
НМУ "Любомир Пипков" София Поп и джаз пеене Средно 2016
Нов Български университет София Поп и джаз пеене Бакалавър
Сертификати и грамоти на Георги Янков
Допълнителна информация и професионален опит за Георги Янков

Георги Янков е музикант, певец и вокален педагог. Работи с най-новите и успешни вокални техники в света. Негови възпитаници са редовни носители на най-големите награди в конкурси, фестивали и телевизионни формати. Негови изявени ученици са: Емилиян Бърдарски (финалист във формат на „Шоуто на Слави“), Иван Едрев (Сливен), Лора Несторова, Александрина Механджийска.

Георги Янков е един от най-награждаваните млади изпълнители у нас. Носител е на Голямата награда на Фондация „Димитър Бербатов“, Лауреат на наградата на НМА „Панчо Владигеров“, Награда - „Вокален педагог на десетилетието“, Гранд При - „Шатъйк“ - Астана, Казахстан, призови места от конкурси в Италия, Швейцария, Испания, Молдова, Македония, Казахстан и България.

Роден е в гр. Варна. Музикалният му талант е открит от учителката му по музика в СОУ „Гео Милев“ – Виолина Трайкова. Две години е част от вокална формация „Дъга“. След това две години е член на „Хора на Варненските момчета и младежи“. През 2009 г. постъпва в Национално Училище по Изкуствата „Добри Христов“ гр. Варна – със специалност кларинет. Инструмента изучава 3 години с преп. Иван Германов. Паралелно с това учи поп и джаз пеене при вокален педагог Мила Маврова.

През 2011 г. участва в два Международни конкурса („The world in children's hands“ и „Gold Fish“ ) – на които е победител.

В началото на 2012 г. пее във Вокален Ансамбъл „Сребърни Звънчета“ с худ. ръководители. Ангелина Милева, Юлия Недева и Гарине Пюзантян.

След дълго обмисляне решава да положи изпит по поп и джаз пеене в НУИ „Добри Христов“ гр. Варна и с пълно отличие преминава в специалност поп и джаз пеене с преп. Мила Маврова. Част е от вокалните класове на Виктория Гюрова (НУИ “Добри Христов“ ), д-р Нели Маринкова (НМУ ”Л. Пипков”), проф. Стефка Оникян (НМА “Панчо Владигеров “), д-р Нели Маринкова (НБУ).

https://georgiyankov.com
https://bg.wikipedia.org/wiki/Георги_Янков_(вокален_педагог)

Галерия на Георги Янков
Изпрати съобщение
до Георги Янков
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ