Регистрирай се
5.0
image
0876 002 335
Изпрати съобщение
 
platinum
verified
plus

Габриела Димитрова Учител

Красно село, София, България map
0876 002 335
Аз съм страстен биолог по професия с интерес към преподаването и чуждите езици. Преподаването на знание е част от моята професия и призвание и обичам да виждам мотивацията на учениците и тяхната успеваемост чрез ефективно преподаване и изграждане на индивидуален подход. Имам над 9 години опит в британски учебни институции и съм изключително добре запозната с методите на преподаване и успешни пракитики на кандидастване както и на усвояване на учебен материал за кратък период от време.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 279 пъти
Посетители: 197
Последно онлайн: 09.07.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Биология

още »
30 лв.
Допълнителни умения на Габриела Димитрова
Образование Град Специалност Степен Випуск
Единбургски Университет Единбург Молекулярна биология Бакалавър 2016
СУ "Св. Климент Охридски" София Козметична и битова химия Магистър 2021
Сертификати и грамоти на Габриела Димитрова
Допълнителна информация и професионален опит за Габриела Димитрова

Имам богат опит в природните науки и преподаването на английски език за  нива Intermediate, Upper Intermedidate, First Certificate of English, Cambridge Advanced English. Имам много добра академична подготовка за обучаване и разбиране на добри подходи насочени основно към подрастващи, гимназисти и зрелостници, които имат интерес към следващо обучение в западни институции.

 

Предлагам и преподаване на бизнес английски на възрастни заинтересувани към интензивно обучение и професионална подготовка за различни професии и програми изискващи специфична терминология и познание на езика.

 

Към момента съм магистър химик към Факултета по Химия и Фармация, работеща активно с чужди институции по научни проекти. Владея езика на професонално-бизнес ниво както писмено, така и говоримо и мога да предложа една солидна подготовка и пригоден подход към индивидуалните изисквания и нужди на обучение. Преподавам  биология и химия на английски език като допълнителна езикова подготовка на ученици с интерес към предметите.

Допълнителна информация:

*Британско гражданство*Научен сътрудник* Преподавател* Асистент *Езикови сертификати

IELTS/TOEFL/SAT/CAMBRIDGE CERTIFICATES

Изпрати съобщение
до Габриела Димитрова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ