Регистрирай се
verified
plus

Фитнес и спа център Д. Спортен клуб

София, България
Настоящи и бъдещи приятели, създали сме залата с много любов и желание да помогнем на всеки да се чувства по- тонизиран и здрав, да повиши физическата си издръжливост, както и да се сдобие с мечтаното тяло. Затова на ваше разположение с готовност и с професионален опит е Георги Йорданов- заслужил майстор на спорта, двукратен балкански шампион, двукратен шампион на турнир Пловдив, бронзов медалист на Европейско първенство и др.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1680 пъти
Посетители: 814
Последно онлайн: 05.07.17
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Фитнес

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Фитнес и спа център Д.
Допълнителна информация и професионален опит за Фитнес и спа център Д.

Фитнес & спа център "Д." - в приятна обстановка и при атрактивни цени, можете да ползвате 2 фитнес зали, съответно с професионални кардио и фитнес уреди, индивидуални тренировки с доказал се в практиката опитен фитнес инструктор, сауна от затворен тип за 1 до 3-ма души, протеинов бар и кафетерия. При желание от Ваша страна ще Ви бъдат изготвени индивидуален тренировъчен и / или хранителен режим и ще получите съвети за основните принципи на хранене, тренировка и възстановяване.  В протеиновия ни бар ще намерите богат асортимент от продукти за изгаряне на мазнини, продукти за маса, издръжливост и възстановяване, енергийни и изотонични напитки. Предлагаме сътрудничество на фирми, желаещи да предоставят на служителите си възможност да спортуват и релаксират. Големи отстъпки при закупуване на карти в група от приятели и фирми!

Изпрати съобщение
до Фитнес и спа център Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
5.0
image
Димитър С.
Спортен клуб по Фитнес
София
Изпрати Съобщение
3.9
image
Адриана Д.
Спортен клуб по Фитнес
София
Изпрати Съобщение
3.1
image
Слави Д.
Спортен клуб по Фитнес
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ