verified
plus

Езикова школа J. Школа

София, България
Онлайн уроци по английски език за възрастни. Учете английски в удобно за Вас време и място с помощта на квалифициран преподавател-филолог. J. e за тези от вас, които: искат да постигнат успех в кариерен план, искат да се чувстват уверени или мечтаят да пътуват по света и общуват с лекота с хора от други култури. Ако вие сте един от тях, свържете се с нас и запазете час за безплатна консултация с преподавател. Очакваме Ви!
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 751 пъти
Посетители: 442
Последно онлайн: 03.12.21
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
25 лв.
45мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Езикова школа J.

 

Jasmine’s Classroom е иновативна езикова школа, специализирана в онлайн обучението по английски език, създаденa от преподаватели-филолози с много любов към английския и преподаването.

 

Вярваме, че човек се учи цял живот, а английският е по-необходим от всякога за постигане на успех в личен и професионален план. Нашата мисия е да Ви предоставим възможност за качествено обучение, което да е достъпно в удобно за Вас време, на всяко устройство и от всяка точка по света. Класната стая може да бъде в собствения Ви дом, кафенето или парка. Учете докато пиете сутрешното си кафе, по време на обедната почивка или след работа. Насърчаваме креативната обстановка, за да се чувствате максимално комфортно в нашите часове.

 

При нас ще получите професионализъм, приятна обстановка, а учителите ще бъдат и ваши приятели. Ще имате възможността да учите по най-иновативните системи на обучение на утвърдени издателства, с достъп до множество интерактивни материали. Системата е насочена към възрастната аудитория (16+) и съдържа материали, свързани с бизнес средата. Обръща се специално внимание на развиването на уменията за говорене, обогатяване на лексиката, научаване на техники за подобряване на произношението и редуциране на акцента. Ще придобиете също важни за 21в. умения като планиране и изнасяне на презентации на теми, значими за Вас и ще се чувствате уверени, когато общувате на английски. 

 

 

Jasmine’s Classroom e за тези от вас, които:

 

-Искат да постигнат успех в кариерен план;

-Искат да се чувстват уверени, когато общуват на английски език;

-Мечтаят да пътуват и общуват с лекота с хора от различни култури.

 

Ако и Вие сте един от тях, свържете се с нас и запазете час за БЕЗПЛАТНА консултация със специалист. Очакваме Ви! :)

Галерия на Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.
Езикова школа J.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езикова школа J.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ