Регистрирай се
5.0
image
0899 414 408
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 4 потребители
platinum
verified
plus

Езикова школа "Jasmine’s Classroom" Школа, Курсове

София, България map
онлайн
0899 414 408
Онлайн уроци по английски език за възрастни. Учете английски в удобно за Вас време и място с помощта на квалифициран преподавател-филолог. Jasmine’s Classroom e за тези от вас, които: искат да постигнат успех в кариерен план, искат да се чувстват уверени или мечтаят да пътуват по света и общуват с лекота с хора от други култури. Ако вие сте един от тях, свържете се с нас и запазете час за безплатна консултация с преподавател. Очакваме Ви!
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 412 пъти
Посетители: 243
Последно онлайн: 14.04.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
20 лв.
45мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Езикова школа "Jasmine’s Classroom"

 

Jasmine’s Classroom е иновативна езикова школа, специализирана в онлайн обучението по английски език, създаденa от преподаватели-филолози с много любов към английския и преподаването.

 

Вярваме, че човек се учи цял живот, а английският е по-необходим от всякога за постигане на успех в личен и професионален план. Нашата мисия е да Ви предоставим възможност за качествено обучение, което да е достъпно в удобно за Вас време, на всяко устройство и от всяка точка по света. Класната стая може да бъде в собствения Ви дом, кафенето или парка. Учете докато пиете сутрешното си кафе, по време на обедната почивка или след работа. Насърчаваме креативната обстановка, за да се чувствате максимално комфортно в нашите часове.

 

При нас ще получите професионализъм, приятна обстановка, а учителите ще бъдат и ваши приятели. Ще имате възможността да учите по най-иновативните системи на обучение на утвърдени издателства, с достъп до множество интерактивни материали. Системата е насочена към възрастната аудитория (16+) и съдържа материали, свързани с бизнес средата. Обръща се специално внимание на развиването на уменията за говорене, обогатяване на лексиката, научаване на техники за подобряване на произношението и редуциране на акцента. Ще придобиете също важни за 21в. умения като планиране и изнасяне на презентации на теми, значими за Вас и ще се чувствате уверени, когато общувате на английски. 

 

 

Jasmine’s Classroom e за тези от вас, които:

 

-Искат да постигнат успех в кариерен план;

-Искат да се чувстват уверени, когато общуват на английски език;

-Мечтаят да пътуват и общуват с лекота с хора от различни култури.

 

Ако и Вие сте един от тях, свържете се с нас и запазете час за БЕЗПЛАТНА консултация със специалист. Очакваме Ви! :)

Галерия на Езикова школа "Jasmine’s Classroom"
Изпрати съобщение
до Езикова школа "Jasmine’s Classroom"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ