Регистрирай се
verified
plus

Езикова школа L. Школа

София, България
Какво ни отличава от всички други? Цялата концепция за развитие на La Scuola се изгражда върху три стълба: коректност, професионализъм и екипна работа между ръководство, преводаватели и курсисти. Учебните планове се изграждат според спецификата на всеки един чужд език. Обучението се извършва от филолози българи, както и от native speakers. Извънкласната дейност дава възможност на всички курсисти да се включат в тематичните вечери на La Scuola.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Италиански език
Немски език
Руски език
Турски език
Унгарски език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 366 пъти
Посетители: 207
Последно онлайн: 23.07.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Италиански език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Немски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Френски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Турски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Испански език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български за чужденци

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Руски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Унгарски език

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езикова школа L.

Кои сме ние? "I sogni si avverano basta non smettere di crederci"

 

Още през студентските ми години възникна идеята за създаването на моя езикова школа, където с колеги  да работим заедно и да създадем нещо ново, нещо различно, истинско и устойчиво.

 

Самата аз съм работила в различни школи, където натрупах полезен опит, но и лично  се уверих в това  кои са грешките, които трябва да избегна. За успеха на една езикова школа не е достатъчна само материалната база и наетите преподаватели. Организацията и личното отношение към нуждите на курсистите, както и коректното отношение към тях, определят успеха. Учебните планове трябва да са съобразени с два фактора: време и цена.

 

Така през септември 2016 г. мечтите се сбъднаха  и отвори врати "La Scuola" - школата, която няма да прави компромис с качественото Ви обучение и ще Ви доведе до успех. Защото Вашият успех е нашият успех!

 

Какво ни отличава от всички други?

 

Цялата  концепция  за развитие на La Scuola се изгражда върху три стълба: коректност, професионализъм и екипна работа между ръководство, преводаватели и курсисти.

 

Учебните планове се изграждат според спецификата на всеки един чужд език. Обучението се извършва от филолози българи, както и от native speakers.

 

Извънкласната дейност дава възможност на всички курсисти да се  включат в тематичните вечери на La Scuola, където ще имат удоволствието да практикуват различни езици в компанията на приятели и преподаватели. Тези събития са абсолютно безплатни и отворени за всички, които искат да бъдат наши гости.

 

Специализираните курсове Ви помагат да разширите знанията си в определена област, като материалите за курсовете са  грижливо подбрани от преподавателите.

Галерия на Езикова школа L.
Езикова школа L.
Езикова школа L.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езикова школа L.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ