Регистрирай се
5.0
image
0899 100 086
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Езиков клуб "Club E" Школа, Курсове

ул. „Успех“ 1 , 5300 Габрово, България map
вляво от ОББ
0899 100 086
В "Club E" съобразяваме обучението с Вашите нужди и свободно време. Тук ще намерите внимание и необходимата професионална помощ, осигурена от преподавател с международно призната квалификация.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 478 пъти
Посетители: 304
Последно онлайн: 09.04.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Езиков клуб "Club E"
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков клуб "Club E"

КЛУБ "Е" е едно необикновено място. Тук хората идват с желание, зареждат се с добро настроение и си тръгват мотивирани. Тук ученето е приятно, независимо от възрастта и знанията. Тук споделяме успехите и провалите си, срещаме разбиране и се развиваме. Тук сме, за да Ви бъдем полезни.

 

КЛУБ "Е" е създаден пред 2009г. с цел да отговори на нуждата на хората да намерят място, където да се чувстват като у дома си, а не като в училище. Обстановката е неформална, а отношенията често прерастват в приятелски. Контактите ни са дълготрайни и основани на внимание и уважение към личността. Целта ни е хората да заобичат езиците, както ги обичаме ние. Ученето е резултат от разпаления интерес. Подходът е по-скоро човешки, отколкото професионален. Програмите предлагани в момента не са стандартизирани, а са изцяло съобразени с нуждите на обучаемите. И въпреки че новото ни начинание – онлайн обучението – предполага уеднаквяване на програмата за обучаемите, ще се постараем всеки от вас да получи специално внимание.

 

Децата със специални образователни потребности са добре дошли в КЛУБ "Е". Тук те получават нужното внимание, специализирана подкрепа, както и възможност да общуват и работят съвместно с връстниците си.

 

КЛУБ "Е" разполага със съвременно оборудвана учебна зала. Школата работи целогодишно и предлага курсове и индивидуално обучение по английски език за деца и възрастни, както и подготовка за международно признати изпити (FCE, CAE, IELTS, TOEFL).

 

Фирмата предлага също устни и писмени преводи от/на английски език, както и абонаментно обслужване за фирми.

Галерия на Езиков клуб "Club E"
Изпрати съобщение
до Езиков клуб "Club E"
Докладвай нередност

Подобни профили
5.0
image
Даниела Х.
Школа, Курсове по Английски език
Севлиево
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече