gold
verified
plus

Езиков център "Бритиш лаб" Школа

ул. „Георги Бенковски“ 17 , 1000 София, България map
В близост до метро станция Сердика, спирка на трамваи 20 и 22, тролей 9, на пешеходно растояние от Софийски университет
https://britishlab.org
Езиков център "Бритиш лаб" отвори врати в София през 2017г. Основателите приемаме за своя мисия да предоставяме качествено чуждоезиково обучение, съчетано с приятелско отношение и личен подход. Не само на думи. Намираме се в центъра на град София. Местоположението ни е удобно и достъпно. Екипът ни се състои, както от опитни преподаватели, така и от студенти в специалности английска филология или педагогика, които допринасят за топлата атмосфера с много положителна енергия, идеи и ентусиазъм.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Старогръцки език
Профилът е:
Прегледан: 301 пъти
Посетители: 227
Последно онлайн: 11.04.24
Предстоящи Курсове Цена

Английски език за възрастни

883.00 лв.
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Сертификати
Предучилищни
1 - 4 клас
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център "Бритиш лаб"

Курсовете по английски в Бритиш лаб се провеждат в малки групи, ограничени до 8 курсиста. Нивата, които водим по Европейска езикова рамка започват от начинаещи в ниво А1, до професионално ниво на владеене на езика в ниво C2.

За най-малките си курсисти предлагаме занимания за деца от 6 годишна възраст. 

В Бритиш лаб има курсове за ученици и младежи, както по общ английски, така и изпитна подготовка. Бритиш лаб е сертифициран подготвителен център за изпитите на Университета Кеймбридж от 2018 г, а резултатите на курсистите ни според статистиките на Кеймбридж са сред най-високите за страната. Изпитите, за които подготвяме са FCE-First Certificate, CAE-Certificate of Advanced English, CPE-Cetificate of Proficiency in English, IELTS. Подготвяме и за изпитите, предназначени за деца: Starters, Movers, Flyers, KET и PET.

Курсовете за възрастни в Бритиш лаб се провеждат основно онлайн, тъй като работим активно и с клиенти извън София и страната. При заявка за присъствен курс за възрастни, правим необходимото за сформиране на група.

Събеседването за определяне на ниво в Бритиш лаб се провежда онлайн или на място с опитен преподавател, който насочва курсиста към най-подходящия за нуждите му вариант на обучение. 

Сред клиентите ни са, както корпоративни клиенти като Дънди прешъс металс, Бланк фактор, Матраци Парадайс и др., така и семейства, търсещи индивидуална работа за децата си, тъй като срещат трудности в училище, поради различни образователни затруднения като дислексия, дисграфия, чести отсъствия и др.

Какъвто и курс в Бритиш лаб да изберете, той ще бъде подготвен от отдадени преподаватели, проведен в спокойна, подкрепяща и приятелска атмосфера.

Галерия на Езиков център "Бритиш лаб"
Изпрати съобщение
до Езиков център "Бритиш лаб"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ