Регистрирай се
4.4
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 3.0 от 2 потребители
verified
plus

Езиков център М. Школа

Бургас, България
Езиков център М. е създаден през 2008 година и провежда езикови курсове за възрастни и ученици по английски, немски, руски, испански, италиански, френски, гръцки, български език за чужденци, арабски и китайски език.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Арабски език
Български език
Гръцки език
Испански език
Италиански език
Китайски език
Немски език
Руски език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 5020 пъти
Посетители: 2018
Последно онлайн: 28.06.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Руски език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Немски език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Италиански език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Арабски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Испански език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Български за чужденци

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Гръцки език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Френски език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Китайски език

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център М.

Екатерина Димитрова  - създател на ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР М.


Изучаването на един език е дълъг процес и много трудоемък, а желанието на всички е това да стане бързо и без много усилия. Това е основната задача, която си е поставил екипът на Езиков център М. – да направи обучението лесно, приятно и процесът на учене да е удоволствие и забавление, а не досадно задължение. Дългогодишната ми практика като преподавател ми е дала много идеи и начини за постигане на това.
Факт е, че за всички хора изучаващи езици най-трудно е говоренето, независимо дали са абсолютно начинаещи или напреднали  езиковата бариера остава. В началото на всеки курс учащите споделят това с мен и това ме амбицира още повече да им помогна да преодолеят страха да говорят.
В методиката на обучение основно се набляга на устните упражнения, курсовете са с разговорна  насоченост, обучаемите говорят и превеждат от български на английски изречения и текстове включващи различни граматични категории, с цел създаване на умения за бързо извикване в паметта на нужната информация, както в реален разговор.
Това е много ефективно и в края на курса те се чувстват по-уверени и смели да говорят. Аз вярвам в максимата че няма невъзприемащи ученици, има само недобри учители! Да си добър учител не означава само да владееш отлично материята, но и да си добър психолог, да си артистичен, енергичен и да си обичаш професията.
Тези качества търсим у всички наши преподаватели и това ни носи успех. Нашите курсисти са наши приятели, ние ги посрещаме с усмивка и се раздаваме изцяло да им помогнем в овладяването на един нов език. Когато в края на курса ти кажат: „Едно от най-хубавите неща, които ми се случи през тези два месеца беше този курс! “ – значи си си свършил работата добре. Това е най-голямото възнаграждение за един преподавател и ние се стремим да го заслужим.
 

Галерия на Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.
Езиков център М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ