verified
plus

Езиков център S. Школа

Варна, България
Уроци по японски език и корейски език в езикова школа "S." във Варна, в гъвкаво за вас време и отговаряйки на всичките ви нужди и изисквания.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Корейски език
Японски език
Профилът е:
Прегледан: 2149 пъти
Посетители: 409
Последно онлайн: 06.07.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Японски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Сертификати
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Корейски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Сертификати
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център S.

Езикова школа "S." ви предлага точно това, отговаряйки на всичките ви нужди и изисквания. Разполагаме с разнообразие от учебни материални, като едновременно с това ви предлагаме програми в зависимост от целта на курса. Hямa знaчeниe населеното място от което сте, зaщoтo пpи нac мoжeтe дa yчитe eзиĸ ĸaĸтo пpиcъcтвeнo в гpyпa или индивидyaлнo, тaĸa и oнлaйн.

 

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕТЕ НАШИТЕ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ?

Отдаденост

Нашите преподаватели са напълно отдадени както работа си и така и на своите ученици, вършейки я с голям плам и ентусиазъм, породена от любовта им към езика. Ще може да задавате вашите въпроси не само по време на занятията, но и извън, в удобната за вас интернет платформа.

Съобразителност

Винаги се съобразяваме с желанията на нашите учащи, като се стараем да отговорим на сто процента на вашите изисквания. Без значение каква е целта ви (да проговорите, да превеждате, да работите с този език или просто за удоволствие) ние ще се съобразим с тях и ще подберем най-добрата учебна програма за вас.

Обратна връзка

Можете да разчитате на абсолютна обратна връзка от страна на нашите учители към родителите на курсистите (ако са по-малки деца и при необходимост). Няма да се толерира бездействие и в случай на загуба на интерес или нередовност (отсъствия или неписане на домашни), родителите ще са напълно запознати с положението, развитието и прогреса на децата си.

Адаптивност

 

Уроците винаги се провеждат при невероятна адаптивност в удобно за курсистите време. Дори да се наложи промяна в занятието, тя винаги е първо съобразена с графика на учащият. Ще бъдем непрекъснато на ваше разположение.

Галерия на Езиков център S.
Езиков център S.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център S.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ