verified
plus

Езиков център "Матеви" Школа

София, България
В езиков център Матеви предлагаме комфортно, езиково обучение по английски, индивидуално или в група за деца и възрастни. Предлагаме ви и компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове, консултации, подготовка за международни изпити, развиваме вашите умения за презентация на чужд език, помагаме ви да се представите успешно на интервю за работа, при кандидатстване в университет в чужбина. Насърчаваме ви да използвате нашия библиотечен център и да развивате умението си да учите цял живот.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3656 пъти
Посетители: 1164
Последно онлайн: 28.09.16
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Езиков център "Матеви"
С паркинг
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център "Матеви"

Ние предлагаме комфортно, езиково обучение по английски, индивидуално или в група. Предлагаме ви и компетентни услуги на достъпна цена – езикови курсове, консултации, подготовка за международни изпити, развиваме вашите умения за презентация на чужд език, помагаме ви да се представите успешно на интервю за работа, при кандидатстване в университет в чужбина.Насърчаваме ви да използвате нашия библиотечен център и да развивате умението си да учите цял живот. Тук ще попаднете в приятна и уютна среда, ще намерите  преподаватели, които държат обучението да е  качествено и да се води само на английски. Критериите за качество са осигурени преди всичко от ОПТИМА (Българската асоциация за качествени езикови услуги)  и нейните европейски партньори.

Езиков център Матеви предлага и обучение по английски на деца от първи до седми клас както и на ученици след седми клас. В малка група и под ръководството на компетентни преподаватели, децата посещават уроците с желание и напредват неусетно. Ние ставаме приятели, но и  разчитаме на професионализъм и последователност в работата.

Езиков център Матеви работи съвместно с Алегро Виваче и предлага сугестопедични курсове за деца. Нящият център също така работи съвместно и с езиков и изпитен център АВО в организацията и провеждането на курсове за придобиване на международна учителска квалификация Cambridge CELTA и Cambridge DELTA.

Галерия на Езиков център "Матеви"
Езиков център
Езиков център
Езиков център
Езиков център
Езиков център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център "Матеви"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ