Регистрирай се
verified
plus

Езиков център E. Школа, Курсове

Русе, България
Езикова школа E. предлага на клиентите си качествено, гъвкаво и ефективно обучение, използвайки в процеса на изучаване на езика съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания и Германия, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене. При нас може да се запишете по Общ английски и немски за възрастни, както и да се възползвате от специално разработените езикови курсове за деца и ученици.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 2551 пъти
Посетители: 1275
Последно онлайн: 26.03.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Немски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Математика

още »
цена по договаряне

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Езиков център E.

Езиков център E. предлага на клиентите си качествено, гъвкаво и ефективно обучение, използвайки в процеса на изучаване на езика съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания и Германия. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене.
Те в еднаква степен акцентират както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните способности. По този начин се усвояват трайни говорни навици и се получава солидна основа от знания, над която се надграждат нови, по-специализирани умения.
Така при нас в E. курсистите ще се научат да общуват свободно и с лекота на новия език. Първоначално в най-често срещаните ситуации от всекидневния живот, така че да бъдат максимално ефективни, когато се наложи да използват езика, а впоследствие ще развият умения за общуване във все по – широк кръг ситуации.

 

Екип от професионалисти.

Всички наши преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Избрани са след провеждане на конкурс, изискващ от тях да докажат своите езикови познания и практически педагогически умения. Часовете им са интересни, с използване на множество допълнителни материали и аудио и видео средства. Благодарение на техния ентусиазъм и ефективните системи за езиково обучение се радваме да предложим на клиентите си качествено и бързо постигане на езиковите цели.

 

Малки групи и време за всички.

Всеки един от курсистите на езикова школа E. е специален – с неговите специфични нужди и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи от 5 до 10 човека и преподавателите могат да обърнат необходимото внимание на всеки един от вас. Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успешното му усвояване. Този подход ни позволява да постигаме винаги високо качество на преподаване и удовлетвореност на курсистите ни от постиганите резултати.

 

Комфортна обстановка.

Обстановката в езиков център  E. е комфортна, съобразена с нуждите на преподавателите и курсистите. Школата се намира на удобно място, разположено на една от най – централните улици в града. Еднакво леснодостъпно е както с градски транспорт, така и с кола. Залите са снабдени с аудио и видео техника, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията.

Галерия на Езиков център E.
Езиков център E.
Езиков център E.
Езиков център E.
Езиков център E.
Езиков център E.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Езиков център E.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ