Регистрирай се
5.0
image
0878 190 306
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Емил Вътов Учител

София, България map
0878 190 306
След повече от 10 години в чужбина се завърнах в България за да търся реализация. Насочвам се към частните уроци с надежда да предам натрупаните познания и опит, и да помогна на хора с желание за развите в областите на биологията и английският език. Занимавам се активно със спорт и обичам разходките на чист въздух. От морето и планината, предпочитам и двете.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 87 пъти
Посетители: 67
Последно онлайн: 04.05.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Биология

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Universität Höhenheim Stuttgart Plant physiology and molecular biology Доктор
Universität Höhenheim Stuttgart Crop Science - Nutritional crop physiology Магистър 2016
Aberystwyth University Aberystwyth Genetics and Biochemistry Бакалавър 2013
Допълнителна информация и професионален опит за Емил Вътов

През 2010 завърших математическа гимназия д-р. 'Петър Берон' гр. Варна специалност математика с английски, с отличен успех. Изучавах генетика и биохимия в Уелският град Аберистуит, след което се преместих в Германия за да специализирам растителна физиология и молекулярна биология. В момента съм на път да защитя докторска степен в Германия с три научни и една любителска публикации. Последният изпит по английски взех през 2020, който постави познанията ми на ниво C1. По време на магистърската и докторската степени работих с чуждестранни студенти върху развитие на разговорният им англисйки, четене с разбиране и анализ на научен и/или публицистичен текст, писане с цел комуникация или развиване на тема, оформяне на CV и др. Като извън класна дейност обучавах студенти в 1-ва и 2-ра година на техният бакалавър в основни принципи на биологията и биохимията, което доведе до тяхното завършване с отличен успех. Ако имате желание да развиете уменията си по английски език и/или биология и биохимия, ако имате нужда от помощ за кандидат студентски изпити или на университетско ниво, свържете се с мен и нека заедно решим кой ще е най-подходящият метод.

Галерия на Емил Вътов
Изпрати съобщение
до Емил Вътов
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ