platinum
verified
plus

Емануела Петрова Учител

ул. „Севастопол“ 29 , 4002 Пловдив, България map
Комуникативно място, до спирки, училища, магазини
0893 285 428
https://instagram.com/english_centre_dayaling
Здравейте! Аз съм Емануела Петрова, основател на образователен център DayaLing, Пловдив, както и преподавател на индивидуални и/ли групови уроци по английски език (онлайн/присъствено). Обучавам деца и възрастни, както присъствено (в основания от мен образователен център „ДаяЛинг“ – ул. „Севастопол“ ), така и онлайн – важи за хора от всички възрастови групи в/извън България. За подробна информация във връзка в онлайн/присъствено обучение по английски език –разгледайте профила ми! Благодаря Ви!
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 5703 пъти
Посетители: 2637
Последно онлайн: 28.05.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.
Допълнителни умения на Емануела Петрова
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Приложна лингвистика "Английски и Френски език" Бакалавър
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Английска филология - превод и бизнес комуникации Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Емануела Петрова

Здравейте!

Аз съм Емануела Петрова, основател на образователен център DayaLing, гр. Пловдив, както и преподавател на индивидуални и/ли групови уроци по английски език (онлайн/присъствено). Обучавам деца, ученици, кандидат-студенти, студенти и възрастни, както присъствено (в основания от мен образователен център „ДаяЛинг“ – ул. „Севастопол“ 29, гр. Пловдив), така и онлайн – важи за хора от всички възрастови групи в/извън България. Владея три езика: български, английски и френски език. Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Приложна Лингвистика - английски с френски език (степен  - бакалавър), както и ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Английска филология - превод и бизнес комуникация (степен  - магистър).

Преподавам уроци по английски език (онлайн/присъствено) над 5 г. Всички уроци (онлайн/присъствено) могат да се преподават индивидуално или в малки групи (с приятел/роднина), ако желаете. Обучението е съобразено изцяло с нивото на учащия, целта, с която се започва изучаването на английски език и времето, с което разполагате.

Услугите, които предлагам са:

1.      Индивидуално/групово обучение за начинаещи и напреднали (онлайн/присъствено) на деца, ученици, кандидат-студенти, възрастни;

2.      С мен може да взимате уроци, които са да изцяло насочени към писане (часове по писане, диктовки и т.н.);

3.      Часове, които са изцяло насочени към умението да говорите на английски език, ако това са Вашите нужди - Специализирана подготовка (индивидуални уроци, насочени изцяло към умение за провеждане на разговори – Speaking – в работна/ежедневна среда на английски език.

4.      Ако сте кандидат-студенти, може да изберете се спрете на вида уроци, създадени за и насочени изцяло към подготовка за матура по английски език, където ще преминете през необходимия материал – граматика, лексика и т.н. за успешно полагане на матурата след завършване на Вашето обучение в гимнация;

5.      Ако сте студенти, може да се възползвате от услугата – обучение по морфология на английски език/синтаксис на английски език, където се провеждат лекции (индивидуално за Вас или групово) и се правят упражнения върху преподадения материал;

6.      Не на последно място – не забравяйте, че имате възможността да завършите обучението си при мен (без значение дали е било проведено онлайн или присъствено в образователен център ДаяЛинг, гр. Пловдив, с преминаване през изпит и издаване на сертификат от образователния център на английски или български език (ако желаете).

ВСИЧКИ ВИДОВЕ УРОЦИ/УСЛУГИ се преподават по интересен и забавен начин. Целта е да се напредне в обучението по роден и чужд език едновременно, материалът да бъде предаден и обяснен от млад и приятен учител, който да бъде и Ваш приятел. Обучението по английски език е фокусирано и целенасочено спрямо ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ цели - работа, матури, изпити, домашни задания, училище, персонално развитие и т.н.! Целим да достигнем до ниво, което да отговаря на Вашите лични изисквания - да се научим да четем, пишем, говорим СВОБОДНО английски език, както и да МИСЛИМ на чуждия език!!! 

Това е обучение, съобразено с учебната програма, система и учебници на учениците. Също, не е задължително да работим по Ваши учебници! При започване на всеки ученик, аз предлагам подходящи учебници, по които да се работи и Вие ги получавате безплатно като подарък от мен!

В края на Вашето обучение имате право да се явите на изпит (без значение от това дали сте имали уроци с мен присъствено или онлайн) и да получите сертификат за успешно покрито ниво по английски език.

 

 

Онлайн обучение:

Уроците се преподават на хора, които СА и НЕ СА на територията на Република България, тъй като се провеждат изцяло ОНЛАЙН, ако сте се спряли на този тип обученние. Използва се походяща онлайн платформа/софтуер, като уроците могат да бъдат преподавани индивидуално или в група (с приятел/роднина, ако желаете!) Продължителността на всеки един урок е 60мин - в него се включват - преговор, нов материал, съобразена граматика, лексика, четене, слушане, писане, провеждане на разговори НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! Този тип уроци са подходящи както за деца, ученици, кандидат-студенти, студенти, така и за възрастни хора!

Уроците се случват в удобно и съобразено с мен и Вас време (ден, час) и могат да бъдат веднъж или повече от един път в седмицата. Може да изберете пакет от уроци за месеца и така да се възползвате от отстъпка. Цената на уроците варира спрямо броят уроци/седмица и нивото на обучаемия! Заплащането се извършва веднъж месечно – по банков път! Ако имате въпроси относно цените, Вашите нужди или не се стигурни кой пакет би бил най-подходящ за Вас, моля, свържете се с мен!

Цени за онлайн обучение по английски език:

1.      ТЕСТ УРОК: 25 BGN/60мин – по време на този урок може да прецените дали аз съм Вашия преподавател и дали бих отговорила на Вашите нужди.

2.      Уроци (нива А1-B2) = 30 BGN/60мин

3.      Уроци (нива C1, +) = 45 BGN/60мин

4.      Часове по писане – тези уроци са подходящи за хора, които желаят да развият писането си чрез диктовки и различни други упраженения, които тренират Вашето слушане и правилно изписване на думите на английски език. Цена: 30 BGN/60мин

5.      Издаване на сертификат (на хартиен носител) за успешно завършено обучение по английски език и покрито ниво/за всички нива + включен изпит (60мин) = 80 BGN

6.      Издаване на сертификат (на хартиен носител + дигитален вариант) за успешно завършено обучение по английски език и покрито ниво/за всички нива + включен изпит (60мин) = 120 BGN

Присъствено обучение:

Пръсътвеното обучение е подходящо за хора, които се намират на териоторията на гр. Пловдив или такива, които имат възможност да пътуват, тъй като уроците (присъствено) се преподават в основания от мен образователен център ДаяЛинг, ул. „Севастопол“ 29, гр. Пловдив. Винаги сте добри дошли в образователния център за безплатна консултация с мен, където ще може да бъдат обсъдени подробно Вашите нужди и желания! Моля, за записване на БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – свържете се с мен!

Присъственото обучение е подходящо както за деца, ученици, кандидат-студенти, студенти, така и за възрастни хора. То може да бъде както индивидуално, така и групово (с приятел/роднина, ако желаете). Намирате се в комфортна, модерна и уютна среда, на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до училище, магазини, спирки и близо до центъра на гр. Пловдив.

Продължителността на уроците може да варира спрямо Вашите нужди и пакета, който сте избрали, но всеки един урок с мен би следвало да включва - преговор, нов материал, съобразена граматика, лексика, четене, слушане, писане, провеждане на разговори НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! 

Уроците в образователен център ДаяЛинг се случват с предварително записан час, (на адрес: ул. „Севастопол“ 29, гр. Пловдив), в удобно и съобразено с мен и Вас време (ден, час) и могат да бъдат веднъж или повече от един път в седмицата. Може да изберете пакет от уроци за месеца и да се възползвате от отстъпка. Цената на уроците варира спрямо броят уроци/седмица и нивото на обучаемия! Заплащането се извършва веднъж месечно – по банков път! Ако имате въпроси относно цените, Вашите нужди или не се стигурни кой пакет би бил най-подходящ за Вас, моля, свържете се с мен!

Цени за ИНДИВИДУАЛНО присъствено обучение:

1.      ТЕСТ УРОК/за всички нива/ - 25 BGN/60мин – по време на този урок може да прецените дали аз съм Вашия преподавател и дали бих отговорила на Вашите нужди.

2.      Индивидуални уроци/нива А1-B2: 30BGN/60мин

3.      Индивидуални уроци/ЗА НАПРЕДНАЛИ/нива C1, +: 45BGN/60м.

4.      Подготовка за матура по английски език: 35BGN/60мин

5.      Специализирана подготовка (индивидуални уроци, насочени изцяло към умение за провеждане на разговори – Speaking – в работна/ежедневна среда на английски език ЗА НАПРЕДНАЛИ + 1 БОНУС УРОК = 80BGN/120мин

6.      Индивидуални уроци по практически превод (на книги, документи, художествена литература, специализирани текстове)/ЗА НАПРЕДНАЛИ/СТУДЕНТИ: 40BGN/60мин

7.      Морфология (английски език)/за студенти/лекция + упражнение = 90BGN = 90мин лекция + 45 мин упражнение

8.   Синтаксис (английски език)/за студенти/лекция + упражнение = 90BGN = 90мин лекция + 45 мин упражнение

 

11.      Издаване на сертификат (на хартиен носител) за успешно завършено обучение по английски език и покрито ниво/за всички нива + включен изпит (60мин) = 80 BGN

12.      Издаване на сертификат (на хартиен носител + дигитален вариант) за успешно завършено обучение по английски език и покрито ниво/за всички нива + включен изпит (60мин) = 120 BGN

Цени за ГРУПОВО присъствено обучение:

1.      Групови уроци (2-ма ученика)/нива A1-B2: 50BGN/60мин (вкл. отстъпка)

2.      Групови уроци (3-ма ученика)/нива A1-B2: 70BGN/60мин (вкл. отстъпка)

3.      Групови уроци (2-ма ученика)/ЗА НАПРЕДНАЛИ/нива C1, +: 80BGN/60мин (вкл. отстъпка)

4.      Групови уроци (3-ма ученика)/ЗА НАПРЕДНАЛИ/нива C1, +: 120BGN/60мин (вкл. отстъпка)

5.      Подготовка за матура (2-ма ученика): 60BGN/60мин (вкл. отстъпка)

6.      Подготовка за матура (3-ма ученика): 90BGN/60мин (вкл. отстъпка)

7.      Групови уроци по практически превод (на книги, документи, художествена литература, специализирани текстове)/ЗА НАПРЕДНАЛИ/СТУДЕНТИ/2-ма ученика: 70BGN/60мин (вкл. отстъпка)

8.      ГРУПОВО (2-ма ученика) Морфология (английски език)/за студенти/лекция + упражнение = 150BGN = 90мин лекция + 45 мин упражнение (за цена за 3-ма ученика – моля, изпратете запитване) (вкл. отстъпка)

9.      ГРУПОВО (2-ма ученика) Синтаксис (английски език)/за студенти/лекция + упражнение = 150BGN = 90мин лекция + 45 мин упражнение (за цена за 3-ма ученика, моля, изпратете запитване) (вкл. отстъпка)

10.      Издаване на сертификат (на хартиен носител) за успешно завършено обучение по английски език и покрито ниво/за всички нива + включен изпит (60мин) = 80 BGN

11.      Издаване на сертификат (на хартиен носител + дигитален вариант) за успешно завършено обучение по английски език и покрито ниво/за всички нива + включен изпит (60мин) = 120 BGN

 

Допълнение: Предлагам услуги от типа: писане на есета, съчинения, помощ при решаване на упражнения, поставени задачи с/без краен срок и т.н. Готовите материали се изпращат по имейл, спазват се изисквания и срокове. Цената е в зависимост от услугата, която искате.

 

Благодаря Ви, че отделихте от времето и вниманието си!

При въпроси – не се колебайте да се свържете с мен! Ще се радвам да работим заедно!

Телефон за връзка : 0893285428, emanuelapetrova33@gmail.com 

 

 

До скоро!

Емануела Петрова

ДаяЛинг ЕООД

Галерия на Емануела Петрова
Изпрати съобщение
до Емануела Петрова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ