Регистрирай се
5.0
image
0893 285 428
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
platinum
verified
plus

Емануела Петрова Учител

Пловдив, България map
Комуникативно място, до спирки
0893 285 428
Здравейте! Аз съм учител по английски език на деца и възрастни от над 5 години. Преподавам онлайн, като използвам безплатни софтуери за провеждане на уроците. Работя с хора от различни възрастови групи, като съобразявам тяхното ниво на език, това, което искат да постигнат и целта, с която започват изучаването на английски език - работа, училище т.н. За повече информация - разгледайте профила ми, изпратете ми съобщение или се обадете на посочения телефон за връзка. Благодаря Ви предварително.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2446 пъти
Посетители: 1446
Последно онлайн: 18.07.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
20 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Емануела Петрова
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Приложна лингвистика "Английски и Френски език" Бакалавър
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Английска филология - превод и бизнес комуникации Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Емануела Петрова

Здравейте! Преподавам уроци по английски език на деца и възрастни. Владея три езика: български, английски и френски език. Имам покрити нива, доказани чрез дипломи, сертификати, грамоти. Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Приложна Лингвистика - английски с френски език (степен  - бакалавър), както и ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Английска филология - превод и бизнес комуникация (степен  - магистър).

 

Уроците се преподават по интересен и забавен начин. Целта е да се напредне в обучението по роден и чужд език едновременно, материалът да бъде предаден и обяснен от млад и приятен учител, който да бъде и Ваш приятел. Обучението по английски език е фокусирано и целенасочено спрямо ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ цели - работа, матури, изпити, домашни задания, училище, персонално развитие и т.н.! Целим да достигнем до ниво, което да отговаря на Вашите лични изисквания - да се научим да четем, пишем, говорим СВОБОДНО английски изик, както и да МИСЛИМ на чуждия език!!! 

 

Това е индивидуално обучение/частни уроци, съобразено с учебната програма, система и учебници на учениците. Уроците се преподават на хора, които са и НЕ са на територията на Република България, тъй като се провеждат изцяло ОНЛАЙН, чрез походяща онлайн платформа/софтуер, като уроците могат да бъдат преподавани индивидуално или в група! Продължителността на всеки един урок е 60мин - в него се включват - преговор, нов материал, съобразена граматика, лексика, четене, слушане, писане, провеждане на разговори НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! Уроците се преподават на в начален етап на обучение или напреднали!

Цена:

Цена за индивидуален урок: 25 BGN/(60 мин) -  за единичен урок/тест урок/или по месечен график веднъж в седмицата

Пакетна цена за повече от един урок седмично както следва:

1. Два урока седмично – 23 BGN/бр (120 мин)

2. Три урока седмично – 20 BGN/бр (180 мин) и т.н.

По принцип, преподаването не се извършва в големи групи, а индивидуално, за да може да бъде по-добре обяснен и овладян материала. Ако желаете, бих могла да Ви комбинирам с приятел, роднина, съученик, съпруг и т.н. (като в такива случаи получавате различна цена - мокя, изпратете запитване). Уроците се случват в удобно и съобразено с мен и Вас време ( ден, час ) и могат да бъдат веднъж или повече от един път в седмицата. Може да изберете пакет от уроци за месеца. Цената на уроците варира спрямо броят уроци/седмица, които Вие желаете да получавате!

 

Допълнение: Предлагам услуги от типа: писане на есета, съчинения, помощ при решаване на упражнения, поставени задачи с/без краен срок и т.н. Готовите материали се изпращат по имейл, спазват се изисквания и срокове. Цената е в зависимост от услугата, която искате.

 

Телефон за връзка : 0893285428, emanuelapetrova33@gmail.com 

 

Не се колебайте! Нека заедно работим за Вашето развитие и просперитет!

До скоро!!!

Галерия на Емануела Петрова
Изпрати съобщение
до Емануела Петрова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ