platinum
verified
plus

Емануела Петрова Учител

ул. „Севастопол“ 29 , 4002 Пловдив, България map
Комуникативно място, до спирки, училища, магазини
https://instagram.com/english_centre_dayaling
Здравейте! Аз съм Емануела Петрова, основател на образователен център DayaLing, Пловдив, както и преподавател на индивидуални и/ли групови уроци по английски език (онлайн/присъствено). Обучавам деца и възрастни, както присъствено (в основания от мен образователен център „ДаяЛинг“ – ул. „Севастопол“ ), така и онлайн – важи за хора от всички възрастови групи в/извън България. За подробна информация във връзка в онлайн/присъствено обучение по английски език –разгледайте профила ми! Благодаря Ви!
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 7444 пъти
Посетители: 3442
Последно онлайн: 06.07.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
25 лв.
Допълнителни умения на Емануела Петрова
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Приложна лингвистика "Английски и Френски език" Бакалавър
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Английска филология - превод и бизнес комуникации Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Емануела Петрова

Здравейте!

Аз съм Емануела Петрова, основател на образователен център DayaLing, гр. Пловдив, както и преподавател на индивидуални и/ли групови уроци по английски език (онлайн/присъствено). Обучавам деца, ученици, кандидат-студенти, студенти и възрастни, както присъствено (в основания от мен образователен център „ДаяЛинг“ – ул. „Севастопол“ 29, гр. Пловдив), така и онлайн – важи за хора от всички възрастови групи в/извън България. Владея три езика: български, английски и френски език. Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Приложна Лингвистика - английски с френски език (степен  - бакалавър), както и ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Английска филология - превод и бизнес комуникация (степен  - магистър).

Преподавам уроци по английски език (онлайн/присъствено) над 5 г. Всички уроци (онлайн/присъствено) могат да се преподават индивидуално или в малки групи (до 3 души, по Важе желание). Обучението е съобразено изцяло с нивото на учащия, целта, с която се започва изучаването на английски език и времето, с което разполагате (както и с учебната програма - за ученици от първи до дванадесети клас.

Услугите, които предлагам са:

1.      Индивидуално/групово обучение за начинаещи и напреднали (онлайн/присъствено) на деца, ученици, кандидат-студенти, възрастни;

2.      С мен може да взимате уроци, които са да изцяло насочени към писане (часове по писане, диктовки и т.н.);

3.      Часове, които са изцяло насочени към умението да говорите на английски език, ако това са Вашите нужди - Специализирана подготовка (индивидуални уроци, насочени изцяло към умение за провеждане на разговори – Speaking – в работна/ежедневна среда на английски език.

4.      Ако сте кандидат-студенти, може да изберете се спрете на вида уроци, създадени за и насочени изцяло към подготовка за матура по английски език, където ще преминете през необходимия материал – граматика, лексика и т.н. за успешно полагане на матурата след завършване на Вашето обучение в гимнация;

5.      Ако сте студенти, може да се възползвате от услугата – обучение по морфология на английски език/синтаксис на английски език, където се провеждат лекции (индивидуално за Вас или групово) и се правят упражнения върху преподадения материал;

6.      Не на последно място – не забравяйте, че имате възможността да завършите обучението си при мен (без значение дали е било проведено онлайн или присъствено в образователен център ДаяЛинг, гр. Пловдив, с преминаване през изпит и издаване на сертификат от образователния център на английски или български език (ако желаете).

ВСИЧКИ ВИДОВЕ УРОЦИ/УСЛУГИ се преподават по интересен и забавен начин. Целта е да се напредне в обучението по роден и чужд език едновременно, материалът да бъде предаден и обяснен от млад и приятен учител, който да бъде и Ваш приятел. Обучението по английски език е фокусирано и целенасочено спрямо ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ цели - работа, матури, изпити, домашни задания, училище, персонално развитие и т.н.! Целим да достигнем до ниво, което да отговаря на Вашите лични изисквания - да се научим да четем, пишем, говорим СВОБОДНО английски език, както и да МИСЛИМ на чуждия език!!! 

Това е обучение, съобразено с учебната програма, система и учебници на учениците. Също, не е задължително да работим по Ваши учебници! При започване на всеки ученик, аз предлагам подходящи учебници, по които да се работи и Вие ги получавате безплатно като подарък от мен!Ако желаете, може да се работи и по Ваши учебници или по тези, които са наложени във Вашето училище от МОН!

В края на Вашето обучение имате право да се явите на изпит (без значение от това дали сте имали уроци с мен присъствено или онлайн) и да получите сертификат за успешно покрито ниво по английски език.

 

Онлайн обучение:

Уроците се преподават на хора, които СА и НЕ СА на територията на Република България, тъй като се провеждат изцяло ОНЛАЙН, ако сте се спряли на този тип обученние. Използва се походяща онлайн платформа/софтуер, като уроците могат да бъдат преподавани индивидуално или в група (с приятел/роднина, ако желаете!) Продължителността на всеки един урок е 60мин - в него се включват - преговор, нов материал, съобразена граматика, лексика, четене, слушане, писане, провеждане на разговори НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! Този тип уроци са подходящи както за деца, ученици, кандидат-студенти, студенти, така и за възрастни хора!

Уроците се случват в удобно и съобразено с мен и Вас време (ден, час) и могат да бъдат веднъж или повече от един път в седмицата. Може да изберете пакет от уроци за месеца и така да се възползвате от отстъпка. Цената на уроците варира спрямо броят уроци/седмица и нивото на обучаемия! Заплащането се извършва веднъж месечно – по банков път! Ако имате въпроси относно цените, Вашите нужди или не се стигурни кой пакет би бил най-подходящ за Вас, моля, свържете се с мен!

 

Присъствено обучение:

Пръсътвеното обучение е подходящо за хора, които се намират на териоторията на гр. Пловдив или такива, които имат възможност да пътуват, тъй като уроците (присъствено) се преподават в основания от мен образователен център ДаяЛинг, ул. „Севастопол“ 29, гр. Пловдив. Винаги сте добри дошли в образователния център за безплатна консултация с мен, където ще може да бъдат обсъдени подробно Вашите нужди и желания! Моля, за записване на БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – свържете се с мен!

Присъственото обучение е подходящо както за деца, ученици, кандидат-студенти, студенти, така и за възрастни хора. То може да бъде както индивидуално, така и групово (с приятел/роднина, ако желаете). Намирате се в комфортна, модерна и уютна среда, на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до училище, магазини, спирки и близо до центъра на гр. Пловдив.

Продължителността на уроците може да варира спрямо Вашите нужди и пакета, който сте избрали, но всеки един урок с мен би следвало да включва - преговор, нов материал, съобразена граматика, лексика, четене, слушане, писане, провеждане на разговори НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! 

 

Уроците в образователен център ДаяЛинг се случват с предварително записан час, (на адрес: ул. „Севастопол“ 29, гр. Пловдив), в удобно и съобразено с мен и Вас време (ден, час) и могат да бъдат веднъж или повече от един път в седмицата. Може да изберете пакет от уроци за месеца и да се възползвате от отстъпка. Цената на уроците варира спрямо броят уроци/седмица и нивото на обучаемия! Заплащането се извършва веднъж месечно – по банков път! Ако имате въпроси относно цените, Вашите нужди или не се стигурни кой пакет би бил най-подходящ за Вас, моля, свържете се с мен!

 

Цени за онлайн/присъствено обучение по английски език:

 

Цена ТЕСТ УРОК: 30 BGN/60 мин  

Индивидуално обучение – деца/ученици:   

Цени индивидуално обучение за деца (до 1 клас включително) - (урок 40 мин.) – 25 BGN/40мин 

Цени индивидуално обучение за ученици  (2-4 клас включително) – 30 BGN/60 мин

Цени индивидуално обучение за ученици (5-12 клас вклчително) – 35 BGN/60 мин

*Цени индивидуално обучение за ученици (12 клас – профилирана подготовка/подготовка за матура) – 40 BGN/ 60мин  

 

За цени, свързани с групови занятия (за деца, ученици) – изпратете запитване.  

 

Индивидуално обучение – възрастни (над 18-годишна възраст), с изключение на студенти (специализирана подготовка):  

Цени индивидуално обучение за възрастни (А1, А2) - 35 BGN/60мин

Цени индивидуално обучение за възрастни (B1, B1+, B2) – 40 BGN/60 мин

Цени индивидуално обучение за възрастни (C1, C2) – 50 BGN/60 мин  

 

*Цени явяване на изпит + издаване на сертификат (за всички нива) – 120 BGN  

 

*За цени, свързани с явяване на изпит и издаване на сертификат от ДаяЛинг, групови занятия (за възрастни), обучение на студенти, бизнес английски, специализирани уроци, насочени изцяло към усвояване на говорене на английски език (разговорно, засилено обучение), часове по писане, практически превод (за студенти), обучение по морфология и синтаксис (английски език), подготовка за сертификати, преводи и допълнителни услуги – изпратете запитване.

 

Допълнение: Предлагам услуги от типа: писане на есета, съчинения, помощ при решаване на упражнения, поставени задачи с/без краен срок и т.н. Готовите материали се изпращат по имейл, спазват се изисквания и срокове. Цената е в зависимост от услугата, която искате.

 

Благодаря Ви, че отделихте от времето и вниманието си!

При въпроси – не се колебайте да се свържете с мен! Ще се радвам да работим заедно!

Телефон за връзка : 0893285428, emanuelapetrova33@gmail.com 

 

До скоро!

Емануела Петрова

ДаяЛинг ЕООД

Галерия на Емануела Петрова
Изпрати съобщение
до Емануела Петрова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Латино танци Велико Търново
Школа Модерен
Говорим Английски
Подготовка за матура по БЕЛ
Уроци по Плуване Варна
Балетна школа Стара Загора
Латино танци в Младост
Частни уроци по Английски София
Народни танци в София
Курсове за Фризьори в Сливен
Курс по Руски Варна
Учител на Английски
Тренировки по Футбол за деца София
Уроци по Испански език Хасково
Курс по Испански език онлайн
Уроци по История за 7 клас
Частен учител по Немски
Учител по Английски език работа
Уроци по Английски език online
Плуване уроци
Курсове по Катерене
Школа за Народни танци Бургас
Тестове по Английски език за 6 клас
Обучение по Информатика
Уроци по Салса Бургас
Спортни танци Стара Загора 2014
Зумба танци в Сливен
Бизнес Английски онлайн безплатно
Кик Бокс София Студентски град
Курс Счетоводство Варна
Индивидуални уроци по Английски София
Езикова школа в София
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ