Регистрирай се
5.0
image
0893 285 428
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Емануела Петрова Учител

Мараша, Пловдив, България map
комуникативно място
0893 285 428
Здравейте! Аз съм учител по английски език на деца и възрастни от 5 години. Преподавам онлайн, като използвам безплатни софтуери за провеждане на уроците . Работя с хора от различни възрастови групи, като съобразявам тяхното ниво на език, това, което искат да постигнат и целта, с която започват изучаването на английски език - работа, училище т.н. За повече информация - разгледайте профила ми, изпратете ми съобщение или се обадете на посочения телефон за връзка. Благодаря Ви предварително.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1846 пъти
Посетители: 1088
Последно онлайн: 30.11.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
20 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Емануела Петрова
Образование Град Специалност Степен Випуск
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Приложна лингвистика "Английски и Френски език" Бакалавър
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Английска филология - превод и бизнес комуникации Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Емануела Петрова

Здравейте! Преподавам уроци по английски/български език на деца и възрастни. Владея три езика: български, английски и френски език. Имам покрити нива, доказани чрез дипломи, сертификати, грамоти. Завършила съм ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Приложна Лингвистика - английски с френски език (степен  - бакалавър), както и ПУ "Паисий Хилендарски" гр. Пловдив - специалност - Английска филология - превод и бизнес комуникация (степен  - магистър).

 

Уроците се преподават по интересен и забавен начин. Целта е да се напредне в обучението по роден и чужд език едновременно, материалът да бъде предаден и обяснен от млад и приятен учител, който да бъде и Ваш приятел. Обучението по английски език е фокусирано и целенасочено спрямо ВАШИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ цели - работа, матури, изпити, домашни задания, училище, персонално развитие и т.н.! Целим да достигнем до ниво, което да отговаря на Вашите лични изисквания - да се научим да четем, пишем, говорим СВОБОДНО английски изик, както и да МИСЛИМ на чуждия език!!! 

 

Това е индивидуално обучение/частни уроци, съобразено с учебната програма, система и учебници на учениците. Уроците се преподават на хора, които са и НЕ са на територията на Република България, тъй като се провеждат изцяло ОНЛАЙН, чрез походяща онлайн платформа/софтуер, като уроците могат да бъдат преподавани индивидуално или в група! Продължителността на всеки един урок е 60мин - в него се включват - преговор, нов материал, съобразена граматика, лексика, четене, слушане, писане, провеждане на разговори НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! Уроците се преподават на в начален етап на обучение или напреднали!

Цена:

Цена за индивидуален урок: 25 BGN/(60 мин) -  за единичен урок/тест урок/или по месечен график веднъж в седмицата

Пакетна цена за повече от един урок седмично както следва:

1. Два урока седмично – 40 BGN (120 мин)

2. Три урока седмично – 60 BGN (180 мин) и т.н.

По принцип, преподаването не се извършва в големи групи, а индивидуално, за да може да бъде по-добре обяснен и овладян материала. Ако желаете обаче, бих могла да Ви комбинирам с приятел, роднина, съученик, съпруг и т.н. Уроците се получават в удобно и съобразено с мен и Вас време ( ден, час ) и могат да бъдат веднъж или повече от един път в седмицата. Може да изберете пакет от уроци за месеца, като съответно цената е различна. Тя варира спрямо броят уроци/седмица, които Вие желаете да получавате!

 

Допълнение: Предлагам услуга - превод (английско-български и българо-английски ) , писане на есета, съчинения и т.н. Те се правят на различни стилове текстове и документи. Това се прави с цел улесняване и помощ на ученици и студенти. Преводите и останалите подобни услуги могат да бъдат изпращани се изпращат по имейл, спазват се изисквания и срокове. Цената е в зависимост от услугата, която искате.

 

Телефон за връзка : 0893285428, emanuelapetrova33@gmail.com 

 

Не се колебайте! Нека заедно работим за Вашето развитие и просперитет! До скоро!!!

Галерия на Емануела Петрова
Изпрати съобщение
до Емануела Петрова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ