Регистрирай се
5.0
image
0884 044 814
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Елица Петкова-Кампос Учител

Варна, България map
0884 044 814
Преподавам английски език в България от 2012 след завръщането ми от Барселона, Испания, където преподавах в езиков център като американски преподавател на всички възрасти и бизнес клиенти. От 18г. възраст учих и работих в САЩ в продължение на 15 години. Помагала съм успешно на много деца и възрастни да постигнат желаните си цели.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 149 пъти
Посетители: 105
Последно онлайн: 16.11.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
20 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Louisiana State University Baton Rouge, USA Bachelor of Music Бакалавър 2001
Brenau University Atlanta, USA Childhood Education Certification - 2009
LCC International Atlanta, USA TEFL Certificate - 2011
Национално Училище по Изкуства "Добри Христов" Варна кларинет и пиано Гимназия 1997
Допълнителна информация и професионален опит за Елица Петкова-Кампос

 Ученици, които са били подготвяни от мен, се намират във всички краища на САЩ- Ню Йорк, Чикаго, Атланта, Калифорния, а също така и в Европа- Испания, Холандия, Швейцария. Знанията, които съм предала и опита си като човек, който усвоява английски език напълно и сбъдва мечтите си, са помогнали на много хора да постигнат своите намерения и мечти. 

 Специалист съм по изработване на индивидуални уроци както за най-малките така и за по-големите деца, благодарение на годините опит в американските училища, където работих 10 години като главен начален учител и специалист по музика. Съчетавам различни методики на преподаване (например-Монтесори) според индивидуалността. Майка на момиченце от водещо частно училище в Ню Йорк, което имаше значителна нужда от помощ с четенето и правописа, наскоро изрази благодарност от напредъка на Беатрис само за 1-2 месеца работа.

 Също така, всички доверили ми се зрели хора, са подобрявали значително говорните си умения и граматика, в зависимост от индивидуалните си цели- работа в чужбина или по-голям авторитет в България. 

 За мен, водещото е човекът, на когото помагам. 

Изпрати съобщение
до Елица Петкова-Кампос
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ