Регистрирай се
4.8
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 3.0 от 2 потребители
verified
plus

Ели С. Учител

София, България
- Авторски иновативен интерактивен курс за подготовка за матура или сертфикат по английски на ниво В2 в девет глобални теми, всяка с от по 2 до 5 текста за четене и слушане, схематично представени граматически структури с десетки изречения за затвърждаване и упражняване, мини тестове по темите и пет цели изпитни формати. Всяка задача е с подробна обратна връзка. - Атрактивен курс на ниво В1, интерактивен, с обратна връзка, с много звук, видео и игри. Възможност за получаване на сертификат след изпит
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 390 пъти
Посетители: 234
Последно онлайн: 05.10.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
2 лв.
На ден
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Английска филология Магистър
Сертификати и грамоти на Ели С.
Ели С.
Ели С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Ели С.

Преподавам от над тридесет години, предимно на гимназиално ниво, както и подготвям ученици за матура и кандидатстване в България и чужбина от двадесет години.  През последните десет се заплених от възможностите, които предлагат интернет и новите технологии, изкарах два сериозни курса - към Nort Mon College - Корк и десетседмичен дистанционен курс към University of Oregon със стипендия от американското посолство. Започнах да експериментирам и създавам свои курсове в платформа Moodle, които вече доказаха своята пригодност. 

 Целта на курсовете е да съдействат на обучаемите в самоподготовката им по най-адекватния начин, както и да спомогнат в развитието на основните езикови умения и критично мислене. 

Съдържат:

- текстове за четене и слушане с разбиране, проверявани чрез задачи за множествен избор или вярно-грешно-без информация

- схематичено представени граматически структури, с много задачи за активиране, упражняване и проверка н

- лексика по темата, представена в контекст и проверявана чрез задачи от тип клоуз и множествен избор

- основни видове съчинения - представяне, план, пример, задачи с възможност за проверка от преподавател

- задачи за самоконтрол на наученото в края на темата с подробна обратна връзка

Всички задачи са интерактивни - обучаемият получава моментално информация за представянето си и насоки върху какво да се фокусира. 

Предимства на дистанционното обучение

Гъвкавост, достъпност, удобствоПотребителите могат да се обучават със свое собствено темпо и на място избрано от тях. Освен това те са свободни да се обучават само тогава, когато желаят и колкото имат нужда (“just in time and just enough”).

Многоплатформеност на технологията - дистанционното обучение с Интернет е достъпно за Windows, Mac или Unix потребители, обикновено без да се изисква допълнителен софтуер.

Икономичност и грижа за природата -  Ттъй като Интернет може да се осигури навсякъде, няма разходи за пътуване, за хартиени учебници, разпечатки и разход на природни ресурси.

Лесно за преработка - когато е нужно да бъдат направени промени в учебното съдържание, тези промени се правят лесно и стават достъпни за потребителите веднага.

Интересно поднесен материал, с много практически задания и упражнения за самостоятелна подготовка. Използване на аудио, видео, графики, за да се въздейства на повече сетива и се активират повече асоциации.

Бърза и лесна проверка на знанията – и обучаемият, и преподавателят получават веднага обратна връзка за степента на усвояване. Задачите могат да се правят многократно до получаване на оптимален резултат. Преподавателите могат да следят темпото на развитие на всеки курсист и резултатите, които той постига.

Изгражда характер – Обучаемите поемат отговорност за своето обучение, развиват самодисциплина, целенасоченост и стремеж за самоусъвършенстване. 

Курсовете гарантират отлична оценка при добра мотивация от страна на обучаемия.

Курсовете се предлагат безплатно за колеги, които биха ги използвали в работата си със свои ученици - спестяват време за подготовка на занятие, разпечатване на материали и проверка. Отстъпка за учениците. 

Изпрати съобщение
до Ели С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ