gold
verified
plus

Екатерина Патьова Учител

Редута, София, България map
0889 961 602
Казвам се Екатерина Добрева Патьова и съм Сугестопедагог с Френски и Английски език. / Сугестопедия - Методът на Проф.Д-р Георги Лозанов / Водя Сугестопедични курсове по Френски и Английски език и давам частни уроци. Повече за Сугестологията и Сугестопедията: www.suggestology.org
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2462 пъти
Посетители: 1348
Последно онлайн: 01.08.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
25 лв.
45мин.

Уроци и Курсове по Френски език

Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
25 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Фондация "Проф. Д-р Георги Лозанов" и "Проф. Д-р Евелина Гатева" Сугестопедия - 2013
University of Architecture, Civil Eng. and Geodesy (Университет София Архитектура Магистър 2007
Lycée Français de Sofia (9 Френска Езикова Гимназия) София Средно 1997
Сертификати и грамоти на Екатерина Патьова
Допълнителна информация и професионален опит за Екатерина Патьова

СУГЕСТОПЕДИЧНИ КУРСОВЕ по ФРЕНСКИ и АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

(Класическа Сугестопедия)

 

Казвам се Екатерина Добрева Патьова и съм Сугестопедагог с Френски и Английски език. Завършила съм 9-та Френска Езикова Гимназия през 1997 г. Там обикнах и научих френския език, благодарение на моите учители. Висшето ми образование е от Университета по Архитектура, Строителство и Градоустройство, специалност Архитектура. През целия си съзнателен живот съм учила и английски език, редом с френски, а същото така дълги години съм го практикувала на работните си места. Любовта ми към децата и страстта ми към чуждите езици ме доведоха на прага на Сугестопедията.

 

През март 2013 г. завърших обучението си по метода Сугестопедия, при г-жа Ванина Бодурова. Това обучение е едно от най-вълнуващите преживявания, които съм имала и откри пред мен нов път за личностно и професионално развитие, а също така ме срещна с прекрасни хора, които сега наричам колеги.

 

През април 2013 г. проведох първия си сугестопедичен курс по Френски език. От 2013 г. до 2020 г., съм провела успешно много сугестопедични курсове по Френски и Английски език.

 

За мен Сугестопедията с една дума е Любов. Това е и първият "закон" на Сугестопедията - Любов! А вярвам и единственият универсален "закон" на Живота и Творението - Любов! Да живееш и действаш с цялото си сърце! Да учиш с Любов и Радост, да откриваш в себе си и в другите във всеки един миг Чудеса и Съкровища. Да подкрепяш полета на душата! Да се смееш и да играеш като дете! Да знаеш, че си Безкраен и в същото време Тук и Сега. Да вярваш, че всичко е възможно! Да изграждаш мостове на Доброта между сърцата на хората! Да вдъхновяваш и да помагаш на всеки да разбере, че единствените граници пред най-смелите му мечти са онези, които сам си поставя!

 

За курсовете:

Тези курсове са подходящи както за абсолютно начинаещи, така и за хора, които вече са учили чуждия език по различни други методики и в различни периоди от живота си, но езикът по-скоро е останал пасивен или пък имат различни бариери, свързани с говорене и изразяване на езика. Сугестопедията по много фин и приятен начин разкрива скритите резерви на човешката личност на много нива: паметово, емоционално, психологическо, креативно.

 

Повече информация за Сугестологията - науката създадена от Проф. Д-р Георги Лозанов и нейното приложение в педагогиката - Сугестопедията, където огромен принос има и Проф. Д-р Евелина Гатева, може да намерите на официалния сайт на Фондация "Професор Доктор Георги Лозанов и Професор Доктор Евелина Гатева".

www.suggestology.org

 

Галерия на Екатерина Патьова
Изпрати съобщение
до Екатерина Патьова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ