platinum
verified
plus

Дуо Блек Енд Уайт Учител

Оборище, София, България map
до метро
www.duoblackandwhite.com
"ПЕЙ ЛЕКО ДА СЕ ЧУЕ НАДАЛЕКО" - мото на дуо "Black and White". Независимо дали музиката е професия, хоби или терапия за вас, ние ще събудим вашата креативност, вдъхновение и увереност. Чрез индивидуален подход ще ви помогнем да освободите вашия глас, тяло и психика не само в пеенето, но и в живота.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Италиански език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 465 пъти
Посетители: 269
Последно онлайн: 15.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Пеене

1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
40 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Консерватория "Лас Палмас" Лас Палмас, Испания Оперно пеене Магистър 1999 - 2004
Допълнителна информация и професионален опит за Дуо Блек Енд Уайт

Рая Начева 

След следването си в Консерваторията на Лас Палмас усъвършенства вокалната си техника във Виена (2005-2007 г.) с Kammersängerin на Виенската "Staatsoper" Маргарита Лилова, както и с Весела Златева, маестро Петер Еделман и др. Магистър по право от Университета L.P.G.C. Участвала е в стотици концерти – оперни, zarzuela, предкласика, класика, религиозния и камерен жанр, музика от XX и XXI в., evergreen, в различни страни: Испания, Австрия, Италия, Сърбия, България.

 


Цветомила Янчева

Цветомила Янчева изучава цигулка и завършва класическо пеене в Нов български университет, София в класа на голямата певица от миналото Юлия Винер-Ченишева.
Учи една година в консерватория за музика "Санта Чечилия", Рим, Италия. Развива своето вокално майсторство при едни от най-големите оперни имена като Елена Филипова, Красимира Стоянова, Виторио Терранова. Лауреат на много конкурси като ''Музикални надежди'',''Дико Илиев'', ''Розата на Евтерпа''и др. Финалист на международен конкурс за камерно пеене''Панчо Владигеров'' и др. Осъществява записи на филмова и симфонична музика в БНР. Участва в майсторски класове и оперни проекти в България, Италия, Австрия и Румъния.

Галерия на Дуо Блек Енд Уайт
Изпрати съобщение
до Дуо Блек Енд Уайт
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ