Регистрирай се
5.0
image
0886 859 854
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
gold
verified
plus

Димитър Хаджииванов Учител

София, България map
0886 859 854
Аз съм сърцат учител, който развива вярата на детето в собствените му възможности. В работата си слушам внимателно ученика и поддържам разбираема за него комуникация, чрез която стимулирам усвояването на нови знания. Изграждаме екип и заедно преодоляваме трудностите.
Място:
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1331 пъти
Посетители: 829
Последно онлайн: 31.05.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци по История и цивилизация

още »
цена по договаряне

Уроци Начална педагогика

цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Предучилищна и начална училищна педагогика Бакалавър 2015
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Мениджмънт на социално-педагогическите дейности Магистър 2018
Допълнителна информация и професионален опит за Димитър Хаджииванов

       Знам, че в момента на много хора е трудно да получат достъп до качествена учителска консултация. Знам и че е трудно на много учители и родители с този начин на преподаване - онлайн. За децата да не говорим (макар и привидно те да се справят най-добре в създалата се ситуация). Знам и че това създава големи дупки в усвояването на материята, което от своя страна води до липса на достатъчно мотивация у децата. Истината е, че никой не беше готов за това, което се случи.

    Значително по-трудно е за учителя, когато преподава от разстояние, спрямо времето преди 13 март, когато учителят имаше директна  комуникация с децата. Знам го от личен опит. Но има ли желание - има и начин.

        Винаги мога да бъда потърсен на посочения телефон и да намеря начин да обясня нужното от разстояние. Вече един месец именно това правя. Криза е, лошо време за всички хора. Идеята е да си помогнем. Аз съм насреща. 

Основните платформи, които ползвам за комуникация с цел интерактивно обучение са - Zoom.us и Viber ( ползвам също и classwork ; google.jamboard.com и много други). Мога да работя допълнително следобед - през делничните дни ( не повече от два часа, защото следобед проверявам домашни и се подготвям за следващия ден и предвид  това, че сутрин работя с класа си онлайн), а събота и неделя - в удобно за вас и мен време.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 Как преподавам? В зависимост от потребността на детето, установена чрез предварителна аналитична проверка. Целта е съвместно да изготвим индивидуална система за учене и план за работа. Първият урок е предназначен за създаване на контакт и проверка на наличното образователно ниво на ученика по съответния предмет в контекста на текущ обучителен проблем или задача.             

   Предоставям регулярно обратна връзка за постигнатите резултати от учебния процес чрез електронна поща, телефон или личен контакт с родителите.    

   Заниманията се провеждат в дома на ученика. Професионалният ми опит в извънкласни педагогически занимания сочи, че времето , в което детето качествено възприема , възпроизвежда и упражнява набор от знания, без да се преумори, е два астрономически часа. Има и опция за един час, по преценка на родителя. 

Възможно работно време: понеделник - петък 9:00/12:00 , събота - неделя 10:00/18:00 .

Галерия на Димитър Хаджииванов
Изпрати съобщение
до Димитър Хаджииванов
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ