platinum
verified
plus

Димитър Бетов Със Сертификати / Лицензи Треньор

квартал Крива река, София, България map
Метростанция "Медицински университет"
Специално отношение и педагогически подход към хора с прекомерно наднормено тегло и обездвижване, деца, юноши, хора в средна, зряла и по-напреднала възраст. Особено внимание обръщам към тези хора, които се притесняват и страхуват да влезнат във фитнеса, да вземат решение и да направят първата крачка към това да променят напълно и съзнателно начина си на живот, който ще повлияе на тяхното самочувствие, здраве и благосъстояние.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 105 пъти
Посетители: 72
Последно онлайн: 13.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Фитнес

13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
още »
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
45 лв.
60мин.

Уроци по Спортна педагогика

13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
още »
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Спортна психология

13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
още »
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци по Здравословно хранене

13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
още »
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителни умения на Димитър Бетов
Специална педагогика
Образование Град Специалност Степен Випуск
Национална Спортна Академия (НСА) "Васил Левски". София Спортен Мениджмънт Бакалавър 2019
Национална Спортна Академия (НСА) "Васил Левски". София Педагогика на Физическо Възпитание и Спорт Бакалавър 2019
Университет на Поатие - Франция Поатие Международен Мениджмънт Магистър 2020
Сертификати, лицензи и грамоти на Димитър Бетов
Допълнителна информация и професионален опит за Димитър Бетов

Описание на методите ми на работа

-        Професионални тренировки за начинаещи, средно напреднали и напреднали.

-        Специализирал съм в тренирането на хора, които имат сериозни здравословни проблеми като: диабет, високо кръвно налягане, висок холестерол, атеросклероза, проблеми във връзка с претърпени произшествия – ограничени движения в ставите, дискови хернии, проблеми в кръста и изкривявания в гръбначният стълб.

 

Това, с което се отличавам от останалите фитнес и персонални треньори е, че подходът ми на работа е основан на дългогодишна треньорска и педагогическа практика - вече над 20 години. Задълбочените ми теоретични и практични знания са основани на научно-доказани принципи от световната спортна, здравна практика и методология, в множество сфери, като:  

-        Фитнес и бодибилдинг

-        Теория и методика на спортната тренировка

-        Педагогика на физическото възпитание и спорта

-        Адаптирана Физическа Подготовка

-        История на физическата култура

-        Философия на спорта

-        Спортна Психология

-        Анатомия

-        Биохимия

-        Физиология

-         Биомеханика

-        Спортна медицина

-        Адаптирана Физическа Подготовка

-        Кинезитерапия

 

Принципите ми на работа, са основани на системно-структурен подход, с който изготвям индивидуална тренировъчна програма.

Тренировъчните програми са разделени на фази, в зависимост от желанието Ви, нивото на спортна форма, физическото състояние и целите, които искате да постигнете. Използват се методики за сваляне на тегло - оформяне на тяло, качване на тегло/натрупване на мускулна маса, подобряване на максималната сила и подобряване на силовата или аеробна издръжливост и за добра физическа форма. Също така прилагам и различни системи за трениране, според индивидуалните Ви нужди, обсъждайки правилната методика. Известен съм с индивидуалния, педагогичен и психологичен подход към трениращите, с факта, че показвам упражненията от биомеханична гледна точка, безопасно, ефективно и ефикасно.

Успешно работя с клиенти във всички възрастови групи, като подхода ми е индивидуален за всеки. Смятам, че съм от малкото специалисти в България, който тренира деца в ранна юношеска възраст със сериозни проблеми с теглото и обездвижването, като успявам ефективно да ги дисциплинирам, променяйки възгледите им за водене на пълноценен и здравословен начин на живот. Успявам да повлиявам ползотворно и на хора в средна и напреднала възраст с осезаеми здравословни проблеми и прекомерно наднормено тегло, които водят нецелесъобразен начин на живот и имат сериозни проблеми с високо кръвно налягане, диабет, атеросклероза, прекомерно обездвижване, свързано с определени работни професии и вредни навици.

Успешната ми работа и доказани резултати се дължат на дългогодишната практика, която ми позволява да се адаптирам към всеки клиент, като непрестанно се стремя да се самоактуализирам, уча и развивам.

Присъствам на научни и здравни форуми, свързани с най-новите и актуални тенденции и иновации във спорта, фитнес индустрията и диетологията в България, САЩ (IHRSA), Mister Olympia, (FIBO) Germany и др.  

Провеждам и обучение на фитнес треньори като в дългогодишната ми практика като треньор, педагог и консултант на фитнес услуги, съм обучил и продължавам да обучава много фитнес инструктори без опит. Дипломата на C.O.R.F.I.T. - Master-Level Teaching Diploma ми дава право да обучава легално и научно младите треньори, които наскоро са завършили квалифицирани курсове за фитнес треньори, но им липсва практическата подготовка. Не случайно повечето клиенти се обръщат към мен с "Master", "Ментор" и "Тренера". Обучавам прохождащите фитнес инструктори как правилно да изготвят тренировъчни програми, как да работят персонално с клиенти, показване на технически-правилно изпълнение на упражненията от биомеханична гледна точка. Обучавам ги още как правилно да съставят различни тренировъчни системи и програми за: мускулна хипертрофия, изгаряне на мазнини, издръжливост, сила, гъвкавост, ловкост и други. Използвам различни системи на работа: супер серии, кръгови тренировки, пирамидален подход, негативни тренировки, “drop” серии и много други.

Преглед и консултация - 30 лв.

В прегледа и консултацията с вас ще се запознаем и ще обсъдим вашият “lifestyle” здравни и спортни навици, ще попълним анкета, в която подробно се разглеждат всички аспекти на вашите навици и здравословния Ви статус. Ще измерим вашето BMI (body mass index), а именно да уточним вашият телесен състав, за да можем да съставим тренировъчна програма и хранителен режим, които да са индивидуално съобразени с вашите изисквания. Хранителният режим и тренировъчната програма ще са конструирани и специално изготвени за вас, вашите нужди и ежедневни занимания. Ще обсъдим вашите “guilty pleasures” и как да избегнем крайното и не полезно налагане на строг режим, които не е устойчив за преобръщане на здравословни хранителни навици. Много често в спортната практика хората започват с големи цели и правят прекалено голяма крачка, която често води до бързо отказване. Подходът, които ще приложим по време на нашите тренировки и хранителен режим ще бъде изграден на базата на цялостно-постепенна и градивна промяна за вашата бъдеща визия към един устойчив “lifestyle”.

Провеждане на персонална тренировка - 50.00 лв.

Ще се запознаем със системата на трениране, тренировъчния сплит и методиката на тренировъчната програма, съобразно нуждите и вашите изисквания. Разгряване и вработване на мускулните групи, които ще се тренират, серии, повторения, почивки, темп, ритъм и плътност на тренировката. Установяване на работна пулсова честота, спрямо възраст, тренираност и здравословно състояние. Показване на упражненията от правилна биомеханична форма, целяща предпазване от контузии и постигане на максимални резултати за минимален период от време. Използване на помощни и предпазни средства, обяснение за правилно използване на наличното фитнес и кардио оборудване. Приемане на течности под формата на вода, спортни изотонични напитки по време на тренировка, правилно и целесъобразно ползване на хранителни добавки от водещи и доказани в бранша компании, преди, по време и след тренировката. Правилно дишане, стречинг и завършване на тренировката с цел успокояване и разпускане на мускулите и насоки за целесъобразно възстановяване.

- Пакет от 10 персонални тренировки - 400 лв.

- Изготвяне на индивидуална тренировъчна програма- 80 лв.

Индивидуалните тренировъчни програми се изготвят лично от мен, персонално за всеки един от вас. Тренировъчните програми са разделени на фази, в зависимост от желанието, нивото на спортна форма, физическото състояние и целите, които искате да постигнете. Използват се методики за сваляне на тегло - оформяне на тяло, качване на тегло/натрупване на мускулна маса, подобряване на максималната сила и подобряване на силовата или аеробна издръжливост и за добра физическа форма. Също така прилагам и различни системи за трениране, според индивидуалните Ви нужди, обсъждайки правилната методика.

- Персонален хранителен режим- 240 лв.

Хранителните режими, изготвени лично от мен се основават на научно доказани в практиката принципи за правилно спортно хранене и диетология. Уточняваме типа тяло чрез специален информативен тест и антропометрично измерване, с което се уточнява соматотипа (ендоморф, мезоморф, ектоморф и техните подтипове). Ще измерим вашето тегло, ръст, BMI и според вашата възраст и пол ще изготвим хранителен план за по-пълноценен начин на живот и личната ви физическа активност. Ще се възползвате и от полезните свойства и качества на биостимуланти под формата на хранителни добавки и органични био-храни и билки.

След като направим пълно заключение относно текущата Ви форма и физическо състояние и уточним бъдещите ви цели ще изготвим персонален хранителен режим, с цел да промяна на възгледите към нови хранителни навици и начин на живот.

За контакти: телефон: 0886 111 882

 

e-mail: dbetov@yahoo.com

Галерия на Димитър Бетов
Изпрати съобщение
до Димитър Бетов
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Химия за Медицина
Частни детски градини Младост
Английски език в Пловдив
Уроци по Английски Лозенец
Урок по Китара
Уроци по Математика София
Учене на Испански език
Матури Английски
Италиански език за начинаещи
Подготовка матура по БЕЛ
Клубове за Народни танци Варна
Уроци по Хип Хоп танци онлайн
Курсове Фризьорство
Пиано за деца
Тест по География и Икономика за 5 клас
Индивидуални уроци по Английски език Варна
Online курсове по Холандски
Народни танци за деца Русе
Народни танци в Младост
Школи за Народни танци
Курс по Испански Стара Загора
Частни уроци по Химия София
Курсове за Фризьор Варна
Разговорен Немски онлайн
Пробни матури по География
Уроци по Английски Бургас
Народни танци за начинаещи в София
Пилатес София Студентски град
Немски език online
Латиноамерикански танци
Курсове по Немски
Уроци по Френски език online
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ