verified
plus

Диана Н. Треньор

София, България
Треньор по пилатес в град София.
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3885 пъти
Посетители: 1270
Последно онлайн: 15.01.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Пилатес

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Диана Н.

Пилатес има много предимства, но подобно на много неща в живота, това отнема всеотдайност, упоритост и редовен ангажимент да се възползвате от предимствата.

 

Чрез изучаването на основите и техниките на Пилатес, ще засилите коремната си мускулатура, ще подобрите на стойката си, ще увеличите на гъвкавостта си, ще тонизиране на мускулите си и ще опознаете тялото си по нов и вълнуващ начин. Една силна коремна мускулатура, гъвкавост и добра стойка не само изглеждат страхотно, но също така подпомагат за предотвратяване и отстраняване на проблеми в гърба. Тя ще ви помогне да се чувствате по-подмладена, уверена и ще увеличите цялостното си самочувствие и комфорт във вашето тяло.

 

Пилатес  Дух-тяло-концентрация, упражнява и рескулптурира всеки мускул на тялото това е тайната на трансформиращата тренировка, която се фокусира върху постоянно напрежение в коремната област. Тази уникална комбинация от пилатес упражнения ще прекрои тялото ви, ще ви извае талията ханша и бедрата. Тялото ви ще почувства най-невероятни ползи след само един клас.

Галерия на Диана Н.
Диана Н.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Диана Н.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ