Регистрирай се
5.0
image
0898 488 704
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Детско ателие Калейдоскоп Школа, Курсове

ул. „Уилям Гладстон“ 39 , 8000 Бургас, България map
Младежки културен център
0898 488 704
Утвърдена школа от 15 години, работи в много жанрове на изящното и приложно изкуство - рисуване, живопис, графика, моделиране, стъклопис, батик, колаж и др. Участва и печели много награди на международни, национални и общински конкурси.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1978 пъти
Посетители: 968
Последно онлайн: 06.05.18
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Изобразително изкуство

4 лв.
45мин.

Уроци по Стъклопис

цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Детско ателие Калейдоскоп

Школата функционира от 2000 година и се радва на голям успех и популярност, през нея минават десетки деца от 7 до 15 години. Организира ежегодно: изложби в сградата на МКЦ и градските галерии; благотворителни базари; участва в европейски проекти и програми; пленери; екскурзии. Получавала е награди и грамоти от МКЦ и кметовете на Община Бургас за участие и принос в образователните програми на общината.

 

Стъклописите се отличават с художествено изпълнение на витражните проекти и прецизно полагане на специалните бои за стъкло. Децата се учат да рисуват и усъвършенстват усета си за цвят и композиция. Работата над проектите и стъклописите изисква максимална концентрация, при което часовете минават неусетно и е своеобразна арт терапия и за най-палавите деца. Всяка детска творба е уникална и неповторима! С богатата си игра на оцветена светлина и детска непринуденост, съществено влияят на емоционалната изразителност на всеки интериор, внасят красота и добро настроение!

 

Основател и ръководител на школата е г-жа Мария Шурелова, художник – приложник и дългогодишен преподавател по изобразително изкуство.

Изпрати съобщение
до Детско ателие Калейдоскоп
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ