verified
plus

Детски образователен полудневен и целодневен център "Вълшебната Къща" Занималня

Пловдив, България
Ние: Използваме най-добрите методи за обучение на деца; Разработваме идеи за успешно развитие и постигане на високи резултати; Ние насърчаваме споделената любов, усилия, идеи, креативност; Използваме индивидуален метод за адаптиране; Подкрепяме добрите практики в комуникацията с родителите; Възпитаваме децата в честност и толерантност, уважение и грижа; Мотивираме децата с искреност, увереност, значимост; Ние следваме утвърдени практики - концепцията за здраве, щастие и успех; Двуезичен подход .
Език на преподаване:
Английски език
Арменски език
Български език
Немски език
Руски език
Турски език
Украински език
Профилът е:
Прегледан: 29 пъти
Посетители: 24
Последно онлайн: 13.06.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Детски образователен полудневен и целодневен център "Вълшебната Къща"
С паркинг
За рожден ден
С ясла
С детска градина
Със занималня
Педагог
Психотерапевт
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Специална педагогика
Допълнителна информация и професионален опит за Детски образователен полудневен и целодневен център "Вълшебната Къща"

ЧАСТЕН ДЕТСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ВЪЛШЕБНАТА КЪЩА" ИМА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ПРИЕМА ДЕЦА ОТ 1,5г +

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ НАШИТЕ УСЛУГИ

На 1,5г. + години детето става по-организирано, но все още се нуждае от помощта на педагозите при извършване на хигиенни процедури, по време на хранене и подготовка за разходки. Ние се отнасяме с разбиране и приемаме деца, които тепърва се отвикват от памперси, учат се да използват самостоятелно прибори за хранене, да се обличат и преобличат за разходка. Правим всичко за хармоничното развитие на детето. 

Ние прилагаме персонален подход към всяко дете, съобразявайки се с нивото на развитие на неговите умения. Какво учат децата. Ние обръщаме специално внимание на развитието на деца от 1,5 години +. Дейностите за развитие в ранна възраст са насочени към изравняване на нивото на подготовка на децата, обогатяване на сетивните впечатления, подобряване на двигателните умения и разширяване на техния кръгозор. Провеждаме занимания по метода на Монтесори  и Държавните Обраазователни стандарти, разработваме  игри  с помощта на различни демонстрационни материали. Ние показваме детски представления с пръстови, куклен и настолен театър. Обръщаме внимание на физическата активност; децата правят гимнастика всеки ден, включително сутрин и след  почивка. По време на заниманията по музика децата с удоволствие пеят и танцуват, участват в игри и състезания на открито.

Децата в мъничката група придобиват основни умения за самообслужване и лична хигиена; майсторски движения; научават нормите и правилата на поведение; научават се да държат предмети, играчки; научават свойствата на материалите, опипвайки  ги на допир; слушат приказки и музика, развиват чувство за ритъм; участват в игри на открито за укрепване на двигателните умения; развиват въображението, паметта, повишават концентрацията. 

Децата също си взаимодействат, запомнят правилата, приети в екипа, формират идеи за взаимопомощ, съпричастност и дружелюбие. 

Програмата за развитие е проектирана така, че детето да не се уморява, да се чувства комфортно, безопасно и постепенно да се присъединява към предучилищната възраст за деца 

от 2 + години. 

Нашите предимства  са , че предлагаме  атрактивни условия за посещение от деца в предучилищна възраст на възраст от 1.5 г.  до над 5 години. 

Нашите предимства: Обграждаме децата с грижа и внимание, което е необходимо, докато свикнат с непозната среда; Изпълваме всеки ден с вълнуващи игри и занимания; Предлагаме допълнителни дейности  за цялостно развитие; 

Ако търсите платена частна детска градина с групи за развитие за малки деца от 1.5 години +, имаме удоволствието да Ви предложим нашите услуги.

Галерия на Детски образователен полудневен и целодневен център "Вълшебната Къща"
Детски образователен полудневен и целодневен център
Детски образователен полудневен и целодневен център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детски образователен полудневен и целодневен център "Вълшебната Къща"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
4.8
image
Иван Ш.
Занималня по Математика
Белащица
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ