verified
plus

Детски монтесори център "Стаси" Занималня

Русе, България
Ние споделяме идеята на италианската лекарка д-р Мария Монтесори, че образованието трябва да следва и да отговаря на нуждите на естественото развитие на детето, като се „напластява” интелектуалния растеж в етапи, вариращи от физическо движение до интелектуални занимания и концентрация, базирана на активността. С оглед повишаване на умствения потенциал на децата.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4654 пъти
Посетители: 1990
Последно онлайн: 24.11.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Детски монтесори център "Стаси"
Психотерапевт
Медицинско лице
Допълнителна информация и професионален опит за Детски монтесори център "Стаси"

"Стаси център" разполага с мултидисциплинарен екип от: педагози, психолози; фамилни терапевти и социални работници.
 

Нашите специалисти сами разработват и усъвършенстват техниките и методите за работа с деца и родители в съответствие със световната практика и потребностите на нашите клиенти.
 

Работим в тясно сътрудничество с  различни специалисти.
 

В работата си уважаваме гледната точка на Детето и Родителя, отчитаме неговия индивидуален жизнен опит и предпочитания и стриктно спазваме основните СТАСИ - принципи на Центъра. Стремим се да бъдем поощряващи, да приемаме децата такива, каквито са; да игнорираме всяко негативно поведение; да бъдем позитивни, вярващи на децата…и най-вече да бъдем техни партньори. Като връзката Възпитател –дете се основава на взаимно доверие, уважение, любов и щастие; създавайки у Детето  чувството на пълнота и самочувствие.(Като позволяваме на децата сами да преценяват и активно да участват в образователния процес).

Изпрати съобщение
до Детски монтесори център "Стаси"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ