gold
verified
plus

Детска занималня "Education&Friends" Занималня

ул. „Иглика“ 4 , 4018 Пловдив, България map
https://education-friends.com
Детска занималня Education&Friends Ви предлага помощ в обучението на Вашето дете. Ние се занимаваме активно с подготовката на деца от 1 до 6 клас за училище и извънкласни занимания. Освен това, като специалисти в чуждоезиковото обучение, ние предлагаме допълнителна подготовка и затвърждаване на знанията по английски език за всяко дете. Това е включено в таксата на занималнята. Нашите специалисти филолози ще се съобразят с класа, учебника и пропуските по английски език, които има детето Ви.
Език на преподаване:
Английски език
Профилът е:
Прегледан: 205 пъти
Посетители: 170
Последно онлайн: 16.04.24
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Детска занималня "Education&Friends"

       Детска занималня Education&Friends Ви предлага помощ в обучението на Вашето дете. Ние се занимаваме активно с подготовката на деца от 1 до 4 клас за училище и извънкласни занимания. Освен това, като специалисти в чуждоезиковото обучение, ние предлагаме допълнителна подготовка и затвърждаване на знанията по английски език за всяко дете. Това е включено в таксата на занималнята. Нашите специалисти филолози ще се съобразят с класа, учебника и пропуските по английски език, които има  детето. Ще има допълнителни занимания с цел "speaking", което е основен минус в обучението в училище.

      Предлагаме 2 основни услуги: полудневна занималня през учебната година (септември – май) и лятна занималня (юни – август).
Предлагаме Ви квалифицирани преподаватели, педагози и филолози, които са специалисти в работата с деца. В приятна атмосфера и комфортна среда децата ще учат с желание и удоволствие.

      Занималнята е с капацитет от 11 места. Местата се запълват по реда на записване.
Детска занималня Education&Friends се намира в гр. Пловдив, ул. „Иглика“ 4 в близост до Гранд Хотел Пловдив.

       Полудневна детска занималня през учебната година (15.09 – 31.05)

       • Взимане и водене на детето: При събиране на група деца от едно училище, занималнята предлага взимане от училище и водене в занималнята (когато децата са първа смяна на училище и следобед на занималня) и водене на училище от занималнята (когато децата са втора смяна на училище и сутрин на занималня).
       • Помощ при писане на домашни: Нашите преподаватели ще помогнат на Вашето дете да подготви своите домашни и да отиде спокойно и уверено на училище.
       • Подготовка за учебните занятия в училище: Учителите ни ще помогнат на детето Ви да бъде подготвено за следващия учебен ден, без стрес и напрежение.

      • Игри на открито: Занималнята ни разполага с двор, в който децата могат да творят и да почиват.

     
Целoдневна лятна детска занималня (01.06. – 31.08)

  Основните занимания са следните:
• Спорт: сутрешна гимнастика, плуване, игри и др.
• Изучаване на природата: посещения в градската градина и беседи в Природонаучения музей
• Артистични дейности и творчески ателиета: посещения на различни галерии и музеи, рисуване; изработване на кукли, бижута и др.
• Изучаване на основни исторически забележителности в Пловдив: посещения и беседи
 Работилници за развиване на личностни умения: програми за поведенческо и интелектуално развитие, тематични проекти и др.
• Дейности на открито: разходки, игри на открито 

      Заниманията включват програми за интелектуално развитие, проекти, свързани с изкуство, спорт, поведенчески игри. Целта е докато се забавляват, без стрес, децата да съчетават развиване на уменията си, подобряване на концентрацията и разширяване на общата си култура. Всеки ден преговор и занимания по английски език, "speaking". Съобразяваме се и със задължителната литература по български език и литература за следващата учебна година.

 

 

 

 

Галерия на Детска занималня "Education&Friends"
Изпрати съобщение
до Детска занималня "Education&Friends"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ