verified
plus

Детска градина Е. Детска градина, ясла

София, България
Възпитателно-образователната работа в детското заведение се извършва по утвърдената от МОН програмна система на издателство "Просвета" – "Ръка за ръка", която обхваща групите от ясленска възраст, първа, втора, трета, и подготвителна за училище и осигурява приемственост, последователно усвояване и последващо усложняване на материала по образователни направления съгласно ДОИ.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2126 пъти
Посетители: 1150
Последно онлайн: 28.03.22
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Детска градина Е.
Психотерапевт
Медицинско лице
Предучилищна подг.
Специална педагогика
Допълнителна информация и професионален опит за Детска градина Е.

В детското заведение се възпитават,  отглеждат и обучават с много любов и всеотдайност 333 деца разпределени по възрастов принцип  в 2 яслени групи, 2 първи  групи, 2 втори групи, 2 трети групи,  2 подготвителни и 2 групи  за деца със Специални образователни потребности.

 

За всички деца се грижи персонал с общ щат 49,5 от които 24.5 педагогически персонал и специалисти от  които18.5 с магистърска степен, 6 специалисти, 5 носители на ІІ ПКС /учители в ДГ, учител по музика, психолог, специален педагог  и логопед/  и 25  помощно-обслужващ персонал.

Галерия на Детска градина Е.
Детска градина Е.
Детска градина Е.
Детска градина Е.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Детска градина Е.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ