Регистрирай се
5.0
image
0884 699 777
Изпрати съобщение
 
platinum
verified
plus

Десислава Богданова Учител

ж.к. Младост I 9020 , 9027 Варна, България map
0884 699 777
Труден ли ви е езика? Имате конкретни изисквания за определено съдържание? Не можете да помагате на ученика си?Подготвям за НВО по Английски, IELTS, водя курсове за абсолютни начинаещи и напреднали възрастни, помагам за разбиране на училищният материал целогодишно на ученици от 2ри до 12ти клас, съдействам за повишаване всички нива по езика.Часовете по английски се преподават само индивидуално. Преподавам езика с визуални електронни системи на място и гоня високи резултати и удовлетворение от двете страни.
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 90 пъти
Посетители: 67
Последно онлайн: 10.05.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
25 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ШУ "Епископ Константин Преславски" Шумен Английски език Магистър 2014
ВСУ Черноризец Храбър Варна Международни отношения Магистър 2007
Допълнителна информация и професионален опит за Десислава Богданова

Началото на своята кариера започнах като учител в начално училище в Китай. Преподавала съм и в гимназия, където в последствие заех длъжност Principal (директор)и бях отговорна за цялостната организация и изпълнение на учебния процес в училището. В България имам 10 годишен опит в преподаването на английски език от 1ви до 12ти клас. Най- висока квалификация имам в работата си с възрастни.  Била съм собственик и учител на 2 големи школи в продължение на 8 години -Angry Birds Academy  и Leonardo Da Vinci. В компетенцията ми влиза и бизнес английски и английски по професии за възрастни. Подготовка за IELTS GENERAL и IELTS ACADEMIC modules.

Подготовка по английски за кандидат-студенти .

 

 

Притежавам сертификат IELTS Academic module - най- високото ниво в английският език, който регулярно обновявам за да мога да съм запозната с най-новите изисквания и методи в съответната област.

Изпрати съобщение
до Десислава Богданова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ