Регистрирай се
5.0
image
0884 699 777
Изпрати съобщение
Рейтинг 4.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Десислава Богданова Учител

ж.к. Младост I 9020 , 9027 Варна, България map
0884 699 777
Часовете по рисуване се водят в тиха музикална атмосфера с професионални материални, които не се заплащат отделно. Часовете са индивидуални или с максимум 2ма ученика, които са на едно и също ниво. Часовете по английски се преподават индивидуално или с максимум 2ма ученика, които са на едно и също ниво. Принтираните учебни материали не се заплащат допълнително. Преподавам езика и рисуването с визуални електронни системи на място и гоня високи резултати и удовлетворение от двете страни.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 193 пъти
Посетители: 145
Последно онлайн: 10.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
25 лв.
60мин.

Уроци по Живопис

30 лв.
90мин.

Уроци по Изобразително изкуство

30 лв.
90мин.

Уроци по Рисуване

30 лв.
90мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ШУ "Епископ Константин Преславски" Шумен Английски език Магистър 2014
ВСУ " Черноризец Храбър" Варна Международни отношения Магистър 2002
ХГ Йоан Екзарх Български Шумен Рисуване Гимназия 1998
Допълнителна информация и професионален опит за Десислава Богданова

Началото на своята кариера започнах като учител в начално училище в Китай. Преподавала съм и в гимназия, където в последствие заех длъжност Principal (директор)и бях отговорна за цялостната организация и изпълнение на учебния процес в училището. В България имам 10 годишен опит в преподаването на английски език и Рисуване  от 1ви до 12ти клас. Била съм собственик и учител на 2 големи школи в продължение на 8 години. В компетенцията ми влиза и бизнес английски и английски по професии за възрастни.

Притежавам сертификат IELTS Academic module - най- високото ниво в английският език, който регулярно обновявам за да мога да съм запозната с най-новите изисквания и методи в съответната област.

Компетемцията си по рисуване защитих в Китай, и преподавам техники по рисуване на начинаещи и напреднали. В рисуването може да се каже, че 40% е техника, 40% материали, 10% късмет и 10% талант. С качествени материали, професионални напъдствия таланта винаги има късмет и носи удовлетворение, възпитавайки на хармония, последователност и упоритост.

Галерия на Десислава Богданова
Изпрати съобщение
до Десислава Богданова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ