verified

Дарин Т. Учител

София, България
Занимавам се с преподавателска дейност повече от 4 години, както с ученици, така и със студенти. Особено полезен мога да бъда в подготовката за НВО след 7 клас, кандидатстване в математически гимназии след 4 клас, ДЗИ след 12 клас и кандидат-студентски изпити, както и при затруднения в областта на Математическия анализ.
Място:
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 6335 пъти
Посетители: 2746
Последно онлайн: 03.09.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
Кандидат-студенти
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
Студенти
Възрастни
20 лв.
45мин.

Уроци и Курсове по Математически анализ

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
СМГ "Паисий Хилендарски" София Гимназия 2014
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Учител по математика Бакалавър 2018
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Компютърни науки Бакалавър 2018
Допълнителна информация и професионален опит за Дарин Т.

Средното си образование съм завършил в Софийска математическа гимназия /СМГ/ "Паисий Хилендарски"
Висшето си образование съм завършил в Софийски университет "Св. Климент Охридски", Факултет по математика и информатика, специалност "Компютърни науки".
В допълнение към по-скоро програмистката специалност /в която има засилено математическо обучение/, специализирах в педагогогико-математически модул на обучение отново към СУ. С преподаване се занимавам от завършването на средното си образование, предимно под формата на частни уроци, занимавайки се с деца и студенти, като желанието ми за работа с деца нараства все повече и повече с всеки нов ученик.

В практиката си до сега съм установил, че всяко едно дете/ученик/студент има потенциал да развие своята логическа и математическа мисъл, стига да му бъде дадено поле за изява и качествено поднесено съдържание на материал и ефективното му упраженяване и затвърждаване.

Многобройните причини за изоставането с материала по математика, както и загубата на мотивация е проблем, който трябва да бъде хванат и овладян в самия му зародиш, тъй като бездействието в случая води до появата на дупка в знанията, която в последствие бавно и трудно бива запълнена, по простата причина, че обучението по математика представлява най-вече надграждане на стари знания. 

Ако Вие или Вашите деца вече изпитвате трудностите с математиката, уроците с мен биха спомогнали за тяхното овладяване, предлагайки Ви полезност, приятна и забавна обстановка на преподаване и най-вече ефективност, като:

- по Ваше желание, уроците могат да се провеждат в моят дом или във Вашия - препоръчвам Ви го, особено ако сте родител, желаещ да следи резултата преди и след всеки един урок;

- при желание, по време на опознавателния първи урок, се провежда тест за оценка на пропуските в материала, съобразно вече изученият такъв (По желание, тъй като децата често се стряскат, когато чуят думата "тест"/"контролно", а Вие сте тези, които ги познават най-добре. По един или друг начин, пропуските бързо ще си проличат);

- има възможност за работа с различен набор от учебници, сборници и други учебни помагала;

- има възможност за алтернативен мултимедиен подход на преподаване;

- се осигурява помощ с домашни, подготовка за тестове, изпити и състезания.

Моля, при интерес, в съобщението споделете:

- годините/класа на детето;

- какви са видимите за Вас трудности, които изпитва;

- в кои дни и къде е удобно да бъдат провеждани уроците.


Надявам се да бъда полезен!
С пожелание за много усмивки и положителни оценки!

Изпрати съобщение
до Дарин Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ