verified
plus

Чудесна детска градина "Къщичка на дърво" Детска градина, ясла

София, България
В чудесна детска градина "Къщичка на дърво" предлагаме: целодневна грижа за дечица от 2,5 до 5 г. от квалифицирани педагози; вкусна, здравословна и красива храна, включваща закуска, обяд и следобедна закуска, както и сезонни плодове; допълнителни занимания. За нас ще бъде чест и огромно удоволствие да учим, растем и играем заедно!
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1338 пъти
Посетители: 660
Последно онлайн: 06.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Чудесна детска градина "Къщичка на дърво"

Идеята зад чудесна детска градина "Къщичка на дърво" се зароди през 2016 г. Мечтата ни беше, и все още е, да създадем място, в което бихме желали да бъде отглеждано нашето дете – уютно, безопасно, минималистично, подредено и приятно, ненатоварващо сетивата. Хората, които са част от екипа ни са избрани много внимателно след дълго търсене, тъй като те са сърцето на нашата Къщичка и я правят такава, каквато е – а именно място, на което децата се чувстват обичани, разбирани, подкрепяни. Нашата цел не е да бъдем обикновена занималня, в която децата да прекарват времето си, докато мама и татко са на работа, а любимо място за игри, учене и създаване на нови приятелства. Голямата ни мечта е да насърчим децата да бъдат деца, да създадем у тях усещането за щастливо детство и с радост и носталгия да си спомнят времето в детската градина.

Галерия на Чудесна детска градина "Къщичка на дърво"
Чудесна детска градина
Чудесна детска градина
Чудесна детска градина
Чудесна детска градина

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Чудесна детска градина "Къщичка на дърво"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ