Регистрирай се
verified
plus

ЧПГ с чуждоезиково обучение Ч. Училище

Челопеч, България
Чуждоезиковото обучение се осъществява по най-модерните системи за чуждоезикова подготовка, с помощта на учебници и учебни помагала на издателствата “LONGMAN”, “Cambridge University Press”, “KLETT” и Express Publishing.
Език на преподаване:
Английски език
Испански език
Немски език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 1805 пъти
Посетители: 839
Последно онлайн: 30.05.15
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на ЧПГ с чуждоезиково обучение Ч.
Допълнителна информация и професионален опит за ЧПГ с чуждоезиково обучение Ч.

В рамките на 18-годишната си история Гимназията се утвърди като изключително успешен образователен модел, изграден на основата на финансовата подкрепа от страна на успешен чуждестранен инвеститор към българска образователна институция.


Училището разполага с много добре подготвени и високо квалифицирани преподаватели, които осигуряват солидна подготовка по всички дисциплини от учебния план.


Училището използва модерна и отговаряща на най-високи стандарти материална база, разполага с ученически стол и общежитие.
От 2006 год. ЧПГЧО „Ч.” е член на АСОЦИАЦИАТА НА КЕЙМБРИДЖ УЧИЛИЩАТА В БЪЛГАРИЯ, а от април 2011 год. е пълноправен член на АКАДЕМИЯТА НА ЦЕНТРАЛНОЕВРОПЕЙСКИТЕ УЧИЛИЩА (ACES).


От учебната тел: *** год. най-успешните в чуждоезиковото обучение възпитаници на Гимназията придобиват сертификат за съответното на възрастта им равнище на владеене на английски език на UNIVERSITY of CAMBRIDGE ESOL.


Анализът от реализацията на първите четиринадесет випуска показва устойчиво равнище от над 95% зрелостници на Гимназията, които продължават обучението си във висши учебни заведения в България, Великобритания, Германия, Франция, Белгия, Испания, Холандия, Дания, Китай и САЩ.

Изпрати съобщение
до ЧПГ с чуждоезиково обучение Ч.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ